Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en Peavey XR 684F


Peavey XR 684 er en drevet blandebatteri som er ideell for bruk i PA systemer for live band. Det er bærbart og kompakt, noe som gjør det til en ideell enhet for en reiser bandet eller lyd tekniker.

Innganger

Peavey XR 684F har åtte innganger for firedel tommer og XLR kabler. Kvart-tommers kabler er typen som sett inn gitarer, bass og forsterkere. XLR kabler brukes for mikrofoner. Hver inngang har tre EQ knotter som kontrollerer lav, midt og høye frekvenser, slik at du kan finjustere lyden du hører kommer fra PA. Det er også en niende kanal for RCA kabler, så du kan koble en CD-spiller eller en iPod å spille gjennom PA.

Strøm

Peavey makt blandebatteri legger ut 2 x 200 watt strøm. Det er viktig å merke seg at høyttalere som ikke kan håndtere denne mengden strøm ikke bør brukes med denne enheten, for høyttaler blåse ut. Peavey har også en impedans på 4 ohm. Ohm begrense mengden elektrisk strøm som flyter til høyttaleren.

Effekter

Peavey makt mikseren er utstyrt med en 48-biters effekter prosessor med 12 effekt forhåndsinnstillinger, inkludert en rekke reverb, delay og kor. Det er to knotter som kontrollerer parameterne for effektene. En lagre-knapp kan du lagre en effekt som du har endret fra den opprinnelige fabrikk forhåndsinnstillingen. Mikseren har også en tilbakemelding kontroll mekanisme kalt tilbakemelding Ferret, som er en knapp direkte under effekter prosessoren.