Nnywellness.com

Måter å få ut av en servicekontrakt


Måter å få ut av en servicekontrakt

Det er veldig vanskelig å komme ut av en servicekontrakt uten å betale et gebyr når du har registrert deg. Det er best å tenke nøye før du forplikter deg til en lang avtale og kontroller at det er det beste alternativet priser og service. Hvis du finner deg selv med en kontrakt du ikke vil eller trenger, er det noen måter du kan prøve å vrikke ut av det.

Oppsigelse avgift

Den enkleste og enkleste måten å avslutte et forhold med en mobiltelefon tjenesteleverandør er å kjøpe din vei. Dette kan være den enkleste metoden, men det vil ikke være den billigste. Kontakt leverandøren og spør hvor mye de vil belaste deg til å avslutte kontrakten. Gebyret vil variere fra leverandør til leverandør og avhenge av kontrakten.

Vilkår og betingelser

Hvis leverandøren har brutt noen av vilkårene fastsatt i kontrakten, har du rett til å be om at avtalen avsluttes. Du kan også be om kontrakten avsluttes hvis leverandøren ikke informere deg om eventuelle endringer i vilkårene og betingelsene i avtalen.

Selge din kontrakt

Det er mulig å selge din kontrakt på nettsteder som cellen handel USA og Recellular. Disse brukerne kan registrere sine avtaler personer vil tjenesten kontrakten gir. Du kan også prøve å gjøre dette på en mindre formell nivå ved å spørre venner eller familie hvis de ønsker å ta over kontrakten før den utløper.

Dårlig Service

Hvis du har mottatt konsekvent nivåer av dårlig service fra leverandøren, kan det hende du kunne komme ut av kontrakten tidlig. Klage til deres kundeservice-avdeling og gjøre det klart at du er misfornøyd og ønsker å bryte forholdet. Hvis tjenesten du har mottatt har vært spesielt dårlig, fortelle dem at du skal rapportere dem til industri regulator, Federal Communications Commission.