Nnywellness.com

Dele Internett med en Android-telefon


Android-telefoner har mulighet for å koble til trådløse nettverk. Dette gir raskere dataoverføring og nedlastinger sammenlignet med en standard 3G-nettverk. Et trådløst nettverk er dele en Internett-tilkobling med en Android telefon om telefonen er innen rekkevidde for nettverket signal. Når du kobler en Android telefon til et trådløst nettverk, kan telefonen husker nettverket og koble til på nytt i fremtiden.

Instruksjoner

• Trykk Android telefonen "Meny" knapp. Dette er knappen på nederst til venstre på standard Android-enheter. Menyen på vises.

• Velg alternativet "Innstillinger" og deretter "& trådløsnettverk" menyelementet. Sett en hake ved siden av alternativet "WiFi" å slå den på. Telefonen vil aktivere Wi-Fi-modus etter noen øyeblikk og søke etter tilgjengelige nettverk.

• Velger du nettverket du vil koble til fra listen over tilgjengelige nettverk. Telefonen vil be om et passord hvis det er et sikkert nettverk. Angi passordet. Telefonens nettverk-ikonet indikerer når telefonen har opprettet tilkoblingen.

Tips og advarsler

  • Deaktivere Wi-Fi-modus når den ikke er i bruk. Som telefonen fortsetter å søke etter tilgjengelige Wi-Fi nettverk der ingen er tilgjengelige, drenerer det telefonens batteriet mye raskere.