Nnywellness.com

Hvordan koble en TV-antenne til en Sony Plasma skjerm


Hvordan koble en TV-antenne til en Sony Plasma skjerm

En av salgsargumenter av plasma-TV, inkludert de produsert av Sony, er den skarpe, detaljrike høyoppløst videoen tilgjengelig når du ser på HD-programmering gjennom forskjellige kroppsdeler kilder. Kabel og satellitt TV-leverandører kan annonsere at de er nødvendige for HDTV, men lokale HD (og standard-definisjon) kanaler kringkastes digitalt trådløst samt og kan mottas og vises som en TV med digital tuner ved hjelp av en antenne. Sony plasma-TV er utformet for å koble til en antenne akkurat som de kan en kabel eller satellitt mottakerenhet.

Instruksjoner

• Kjøpe en TV-antenne (innendørs eller utendørs, med eller uten forsterkning) som vil gi det beste mottaket av bestemt vise lokasjonen og installere den i et optimalt sted, nær nok til TV for å koble det med lengden på koaksialkabel du har.

• Koble koaksialkabelen til "VHF/UHF" koaksial inngang på baksiden av Sony Plasma-TV. Modeller som KDE-XS955 serien har koaksiale innganger for både VHF/UHF og kabelen. hver er merket for klarhet. Slå kontakten klokken på inndata før den er sikker.

• Trykk "Makt" for å aktivere TV. Hvis dette er første gang bruke TV, vil "Initial Setup"-menyen vises på skjermen. Bruk piltastene til å velge en på skjermen språk og trykk "+" godta innstillingen. Dette vil deretter få opp meldingen "Start auto programmet nå?" Velge "Ja" og trykk på "+"; funksjonen automatisk programmet vil skanne en liste over inngående kanaler.

• Trykk "MAUR" på fjernkontrollen for å velge antennen inngang for visning. Trykk "CH +" eller "CH-", eller angi et nummer på tastaturet til å vise kanaler. Justere og/eller flytte på antennen om nødvendig for å forbedre mottak og trykke "Menu" og velg "Auto Program" skanne på nytt etter tilgjengelige kanaler.

Tips og advarsler

  • Som Sony plasma-TV har digitale mottakere, er ingen analog til digital omformer boks nødvendig å koble mellom antennen og TV motta digitale TV-signaler.
  • Hvis med en innendørs antenne, plasserer den direkte tilknytning til TV, som kan forårsake støy vises på skjermen.
  • Se brukerhåndboken for ytterligere tilkobling og bruksanvisning for spesifikke modellen.