Nnywellness.com

Slik overfører du bokmerker fra en BlackBerry 7100 til 8310


Slik overfører du bokmerker fra en BlackBerry 7100 til 8310

Introdusert i slutten av 2004, kjennetegnet det BlackBerry 7100 smartphone en nettleser og høy oppløsning LCD-skjerm. BlackBerry Curve 8310, introdusert sent i 2007 var det første BlackBerry kurven med innebygd GPS. Du kan bruke BlackBerry Desktop Manager programvaren overføre din bookmarks, favoritt innstillinger og personlig innhold som ringetoner og bilder fra BlackBerry 7100 til Curve 8310.

Instruksjoner

• Starte webleseren og gå til BlackBerry.com. Velg den nyeste versjonen av BlackBerry Desktop programvare for ditt operativsystem, og klikk "Neste" og "Last ned."

• Dobbeltklikk filen å oppdra installasjonsveiviseren. Følg instruksjonene for å installere programvaren på datamaskinen. Når ferdig, kan du koble 7100 til datamaskinen ved hjelp av medfølgende USB-kabelen.

• Gå til programmer eller programmer, og start BlackBerry Desktop Manager. Dobbeltklikk veiviseren bytte enhet for å åpne den.

• Klikk ikonet for Blackberry å Blackberry-overføring og deretter "Neste" for å vise skjermbildet tilkobling med 7100's PIN-kode. Velg alternativet USB, og bekreft ved å klikke "Neste".

• Angi passordet ditt hvis bedt om, og merk "Inkluder meldinger" og "User Data." Ikke Merk "Tredjeparts programmer," som disse programmene ikke fungerer riktig på kurven.

• Koble 7100 når sikkerhetskopieringen er fullført, og deretter koble kurven og klikk "Neste". Kontrollere USB-tilkoblingen og PIN på kurven ved å klikke "Neste", deretter "Finish" å starte overføringen. Når overføringen er fullført, klikk på "Close".