Nnywellness.com

Hvordan endre differensial fett i en Dodge Truck


Dodge pickup lastebil bruk en bakre differensial slå motorens krefter til en 90-graders vinkel og bruke den på hjulene. Giret nødvendig å slå dreiemoment utdata krever smøremiddel, og dette er vanligvis en 80-90 vekt aksel fett. Utføre jobben riktig kan ta gjennomsnittlig bakgården mekanikeren mellom 30 minutter til en time, avhengig av modell.

Instruksjoner

• Parkere lastebil på jevnt underlag og chock hjulene med en cinder blokk eller noe lignende. Inspisere bakre differensial, sørge for at du har enkel tilgang til differensial bolter.

• Fjern differensial bolter ved å vri dem mot klokken. Modeller varierer, men de fleste vil ha en Spicer merkevare bakre differensial med ti eller tolv bolter. Når bunnen bolter er løsnet, oljen kommer jag ut, så har avløp pan hendig. Tillate differensial å tømme helt, og deretter fjerne det differensial dekselet til et arbeidsområde.

• Skrap den gamle pakningen differensial dekning med en skrutrekker. Rengjør dekselet med en ikke-slipende renere på begge sider og tørke tørr. Bruke differensial pakningen kanten av dekselet, med en perle av RTV pakning sealer mellom dekselet og pakning som valgfritt beskyttelse.

• Rengjør differensial rundt dekke kontakt området med en lofri klut. Bruke RTV sealer rundt kanten om nødvendig, men ikke over skruehull. Plasser det differensial dekselet og finger-boltene. Stram alle bolter i en alternerende mønster, til det angitte dreiemomentet for modellen av differensial. De fleste fagfolk stram til pakning setene og buer ikke.

• Fylle differensial med riktig vekten av olje ved å slå fyll hetten mot klokken og klemme olje i åpne hullet. De fleste filler caps bruk en 3/4-tommers element socket fastnøkkel til å slå. På flat mark er riktig fyll når oljen begynner å dryppe ut av hullet. Dette gjør det vanskelig å overfylle, med mindre bilen er på en skråning. Erstatte fyll hetten i klokkens retning.

Tips og advarsler

  • Bruk 90 vekt olje hvis differensial er en kraftig modell eller ser mye misbruk.
  • Vær svært forsiktig når du arbeider under et kjøretøy.