Nnywellness.com

Hvordan fargetone tilbake bilvinduet


Det er ingen tvil om at en bil med tonede vinduer gir en følelse av privatliv til beboerne, men vil også hindre noen sollys inn bilen opprette et kaldere miljø. Hvis du ikke føler for å betale en profesjonell å gjøre din vindu missfarging du kan gjøre det selv, men det er ikke akkurat den enkleste jobben i verden. Før du begynner å gjøre noe vindu missfarging, kontroller at du sjekke lokale lover for å finne ut hva den lovlige grensen av vindu nyanse. Du trenger en skyggelagt, støv og vind-fri miljø å bruke vinduet fargetone, og kontroller at temperaturen er over 50 grader, men under 98 grader.

Instruksjoner

Hvordan farge en bak vinduet

• Rengjør utsiden av bilvinduet med såpevann løsning. Du bruker vinduet som et mønster for vinduet tint film, renere vinduet bedre.

• Finne ut på hvilken side liner siden av vinduet fargetone filmen er; vanligvis er på utsiden av kastet. Siden duken blir prioritert når gnidd sammen.

• Våt utsiden av vinduet med såpevann løsningen. Legge ut filmen på glasset med liner vendt. Nivå nederkant på rutefly med den nederste kanten av vinduet. Våt liner siden av filmen og nal forsiktig å holde filmen i posisjon.

• Bruke høvelen for å gjøre nøyaktig avskjær av vinduet figuren på filmen. Pass på å ikke presse å hard i filmen å minimere risikoen for skade på vinduet. Når Vindusfigur har blitt beskåret på filmen, fjerne filmen fra utsiden av vinduet.

• Spray indre av vinduet med såpevann løsning og bruk plast scrub pute eller lo gratis klut for å rengjøre. Støvsugeren glasset bedre, dette er viktig fordi noe skitt venstre bak vil føre fargetonen å boble. Bruk nal for å tørke glasset av. Pakk lo gratis klut på en hard kant av nal eller bondo å få skitt som kan være fanget i pakninger rundt glasset.

• Ta tape som og gjøre to stykker om en tomme eller to lange. Fikse en brikke på duken side av vinduet nyansen og den andre brikken i nøyaktig samme sted på den andre siden. Trekk forsiktig fra hverandre for å løslate vindu nyanse. Som du drar tape brikkene fra hverandre, bruk såpevann og grundig mette filmen.

• Spray løsningen på innsiden av vinduet tilbake grundig. Flytt forsiktig våt filmen med såpevann siden plasseres på windows såpevann overflaten. Juster filmen med toppen av glasset og spray løsningen på filmen en gang. Starter på toppen, bruk nal for å presse ut vann fra mellom film og vindu. Sakte jobbe bobler som har dannet til kanten av filmen.

• Pakk lav lo duken rundt hard kant verktøyet du bruker og gå tilbake over vinduet betaler oppmerksomhet til kantene å suge opp noe overflødig vann.

Tips og advarsler

  • Før du starter ikke Rengjør windows med ammoniakk eller glass rengjøringsmidler.
  • Noe skitt igjen på glass under vinduet fargetone vil boble.