Nnywellness.com

Kan du fortsatt ringe 911 hvis du ikke lenger har en aktiv mobiltelefon tjenesten?


I USA krever Federal Communications Commission alle mobiltelefoner å beholde muligheten til å ringe 911, selv om telefonen ikke har tjeneste. Gratis 911 tjenester er tilgjengelige på analoge og digitale telefoner.

Funksjoner

Når en telefon ikke har aktiv tjeneste, fungerer fortsatt funksjoner som kalender og kontakter. For å gjøre en 911 anrop, bare ringe 911 som normalt.

Fordeler

Mange forbrukere holde en mobiltelefon for nødstilfelle bruk bare, betale dyrt aktivisering avgifter i tillegg til månedlige regninger. Ved å holde en gamle mobiltelefon for nødstilfelle bruk kan bare, sjelden mobiltelefon brukere lagre på månedlige mobiltelefon avgifter.

Betraktninger

Selv om en mobiltelefon ikke har tjenesten, kan du ringe 0 for en operatør og ringe noen som er fakturert direkte til kredittkortet. Mens dette kan bli dyrt, er det fortsatt billigere enn inn en mobiltelefon kontrakt.

GPS-posisjon

Mange nyere mobiltelefoner tilbyr GPS at 911 operatører å angi plasseringen din. Hvis dette alternativet har en telefon det vil fortsette å arbeide, selv om telefonen ikke har tjeneste.

Advarsel

Selv om en telefon ikke har et tall eller tjeneste kontrakt, kan det fortsatt spores av 911 operatører. Ikke gjør utilsiktede kall til 911 bruker uten aktiv tjeneste.