Nnywellness.com

Hvordan kodet bil Keys arbeide?


Kodet Keys

Selv om kodet keys kommer i en rekke størrelser og former, med noen uten metall helt, det store flertallet av kodet keys funksjonen mekanisk funksjon som ikke er i motsetning til standard metall bilnøklene. Om nøkkelen har ytterligere sikkerhetsalternativ eller ikke, er sitt primære formål fortsatt å låse opp de ulike låsemekanismen som sikre bilen. For å oppnå dette, justerer nøkkelens unik figur med pinner og øl i bilens døren og styringen kolonnen låser. Når nøkkelen er satt inn og aktivert, innrømmer utformingen av nøkkelen den å trykk mot ulike pinner og øl i låsemekanismen og bevege seg fritt; en nøkkel med en annen utforming vil ikke slå i låsen fordi stål keyguards hindrer bevegelse av nøkler som nettopp ikke kan rettes med funksjonell pinner og øl.

Energi

Funksjonen at virkelig sett kodet bil keys bortsett fra sine mekaniske fettere er en liten radiosendere synlig montert et sted på tasten eller innebygd i selve nøkkelen. Dette transponder - navnet fordi det både sender og svarer--avgir et svakt elektronisk signal som kan fanges av elektroniske enheter i bilens tenning. Hvis transponderen ikke finnes, forhindre elektronisk enhetene bilen starter selv om den mekaniske delen av nøkkelen justerer og viser riktig. Sikkerhet enheten kan være svært effektiv for forhindrer auto tyveri, som transponderen er generere millioner av sikkerhetskoder som må være mottatt og akseptert av bilens garanti system for tenningen oppstår.

Radiosendere

Radiosendere blir stadig vanligere i kodet bil keys. Disse sendere tillate bilens eier å sende en kommando til bilen fra flere verft bort, og bilen kan flash sitt lys, lyd sine horn, åpne en dør eller starte. De trådløse radiosendere arbeider i mye på samme måte som de lavere-drevet energi, bortsett fra bruker radiobølger - kombinert med små radioantenne inne i bilen - for å kringkaste deres signal over større avstander. Enkelte bilprodusenter bruke også radiosendere for å erstatte fysiske taster helt; disse enhetene kommunisere elektronisk med bilens garanti system å identifisere nøkkelring og tillater motoren å starte ved å trykke på en knapp i stedet for å snu en nøkkel.