Nnywellness.com

Keyless oppføring instruksjoner for en 1996 Ford Crown Victoria


Ford begynte å sette en keyless oppføring system i Crown Victoria i 1993. Systemet er standard og tillater føreren å låse og låse opp bilen dører fra avstand med en fjernkontroll som dobler som en nøkkelring. Fjernkontrollen vil også sette av en høy pitched bil alarm når det panikk-knappen trykkes, oppmerksomheten om hjelp er nødvendig. Hvis en fjernkontroll er tapt eller ødelagt, må en erstatning programmeres til å arbeide med denne bilen.

Instruksjoner

• Punch i bilens permanent inngangskoden på tastaturet på førerens dør.

• Trykk 1/2 på døren tastaturet. Dette må gjøres i fem sekunder av punching i faste oppføringen koden. Lytte til dørlåser å låse og låse opp bety at du har angitt i programmeringsmodus.

• Trykk ned en knapp på fjernkontrollen som skal programmeres. Dette må gjøres innen fem sekunder å angi programmeringsmodus. Lytt etter dørlåser gå igjen for å bekrefte at fjernkontrollen ble akseptert. Gjenta dette trinnet for alle andre fjernkontroller som skal programmeres.

• Hold nede den 7/8 og 9/0 knappene på døren tastaturet samtidig. Dette vil fortelle kjøretøyet avslutte programmeringsmodus. Teste fjernkontrollene fra utenfor bilen.