Nnywellness.com

Hvordan bruke pakning fugemasse


Hvordan bruke pakning fugemasse

En pakning er en sel som fyller et mellomrom mellom to flater; pakninger finner du alt fra bilmotorer til toaletter. Bruke en pakning vil forhindre lekkasje mellom objekter sammen. Tetningsmasse inkluderer høy temperatur, pasta og teflon Forseglinger, for å nevne noen. Når du velger hvilken du bruker, kan du vurdere det bestemte programmet, miljø og operativsystem presset i systemet.

Instruksjoner

• Finne den rette typen tetningsmiddel for pakningen du installerer. Hvis du installerer en pakning i bilen, kan uønsket tetningsmasse bety stor problemer - selv til punktet for å forårsake at motoren å gripe. Dette kan skje fordi uønsket fugemasse vil tørke opp og deler av det vil falle på maskinen. En høy temperatur tetningsmasse brukes når pakninger på biler og andre mekaniske enheter som vil bli varme i operasjonen.

• Tørk av pakningen og området du planlegger å bruke tetningsmasse til ved hjelp av en fille mettet i løsemiddel, vanligvis en væske med en aceton base. Begge flater av pakningen og du søker å være rent og tørt. Rengjøre disse områdene kraftig, og fjerne alle rester av gamle tetningsmasse og smuss å sikre en god obligasjon.

• Bruke din tetningsmiddel først på overflaten av delen du vil bruke pakning for ved å kjøre en glatt perle med fugemasse rundt kanten. Vær forsiktig med å bruke for mye; Hvis du gjør, bare tørke av overflødig før din pakning.

• Plass din pakning på tetningsmasse, sørge for en riktig justering. Når pakningen er nøyaktig justert, tørke av eventuelle overskytende fugemasse som kan ha ekstruderte rundt kantene på pakningen.

• Sette et annet program med fugemasse på pakningen, og deretter plassere komponenten på toppen av det, igjen å være sikker på å tørke av overflødig. Pakningen og delen, og trykk forsiktig.