Nnywellness.com

Hvordan Program din Hyundai trådløs dørlås


Hvordan Program din Hyundai trådløs dørlås

Hvis du har en Hyundai med keyless fjernkontroll installert, kan du låse og låse opp dører uten en nøkkel. Funksjonen er nyttig når du er racing å få inn i bilen å unnslippe regn, eller når dine hender er full med bæreposer. Bruke fjernkontrollen, må den programmeres til å arbeide med bilens keyless oppføring systemet. Med de fleste produsenter, inkludert Hyundai, kan du programmere fjernkontrollen selv, som en spesiell maskin er nødvendig for å få tilgang til programmering modus.

Instruksjoner

• Kontakt en lokal Hyundai forhandler og be om en avtale for å programmere din fjernkontroller. Du må fortelle forhandleren året og modell av din Hyundai.

• Ta alle dine fjernkontroller til forhandler under planlagte Utnevnelsen. Forhandleren må programmet alle fjernkontroller samtidig så hver vil fungere med din Hyundai. Forberede seg til å betale en avgift for å ha fjernkontrollene programmert; disse avgiftene varierer blant forhandlere.

• Test din fjernkontroller når giveren fullfører programmering prosedyrer for å sikre hver fungerer riktig, før du del med gebyrer og forlate stedet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke ønsker å ta bilen til en Hyundai forhandler (forhandlere ofte kan være et dyrt alternativ), kontakt Chicón i ditt område å spørre om de tilbyr programmering tjenester for fjernkontrollen Hyundai. Kontroller at du ber sitater fra mer enn en Låsesmed. Søk etter kvalifiserte Låsesmeder på nettsiden til den tilknyttede Låsesmeder of America (se ressurser).