Nnywellness.com

Hvordan få en RCA MP3-spiller til arbeid med iMesh


RCA MP3 spilleren er en bærbar enhet som kan lagre og spille av slike digitale mediefiler. Mens produsenten utviklet RCA easyRip som media management program for produktet, kan du også administrere en RCA MP3-spiller med iMesh. Denne gratis programvaren tilbyr en tredjepartsløsning organisere og overføre medier på bærbare enheter som iPod, Creative Zen og Dell Jukebox. Hvis filen er i et format som støttes, kan du overføre en iMesh biblioteket mediefil på en RCA MP3-spiller.

Instruksjoner

• Koble RCA MP3-spilleren til datamaskinen.

• Start iMesh og klikk kategorien "Bibliotek". En oppføring for tilkoblede RCA MP3-spilleren vises i menyen til venstre.

• Åpne rullegardinmenyen "Meny". Velg "Fil" og velg "Legg til fil til biblioteket..."

• Søke etter digitale mediefiler i vinduet fil. Velg alle elementene du vil laste opp til RCA MP3 spilleren og klikk "Åpne." Media importeres til iMesh.

• Klikk koblingen "Nylig lagt" på menyen til venstre å se en liste over nylig importerte digitale mediefiler. Dra elementer til oppføringen for tilkoblede RCA MP3 spilleren. Programmet legger filene fra digitale medier til den bærbare enheten.

Tips og advarsler

  • RCA MP3-spilleren støtter avspilling for lydfiler i MP3 eller WMA-format. Enheten godtar MP3-filer som er kodet på en bithastighet mellom 32 til 320 Kbps og WMA-filer som er kodet på en bithastighet mellom 48 til 192 Kbps.
  • Noen RCA MP3 spilleren modeller støtter avspilling digital video. Disse enhetene bare akseptere MP4 eller WMV-filer som er spesielt formatert i RCA easyRip. Selv om du ikke kan importere MP4-filer til iMesh, godtar programmet WMV-filer. Når du har kodet en WMV-fil med RCA easyRip, kan du legge den til iMesh biblioteket og bruke programmet til å overføre den til enheten.