Nnywellness.com

Hvor å låse opp alle kanaler på 102 parabolen nettverk smartkort


Hvor å låse opp alle kanaler på 102 parabolen nettverk smartkort

Smartkort er enheter av kabel og satellitt-TV-leverandører som del av kabel tjenesten de tilbyr. Smartkort inn digital kabel og satellitt konverter bokser og kommunisere med det kabel nettverk å, i praksis "fortelle" konverteringsprogrammet hvilke kanaler en gitt kunde har. Hvis du ønsker å motta flere kanaler enn du nå får på parabolen nettverk mottakeren, kan dette oppnås med noen grunnleggende feilsøking, både på smartkortet og mottakeren generelt.

Instruksjoner

• Trykk "Guide" på parabol nettverket ekstern flere ganger for å kontrollere innstillinger for prosjektveiledning. Dish Network mottakere har en passelig guide kan du angi vise bare HD-kanaler, bare sport kanaler, bare filmkanaler og så videre. Hvis du har en av disse egendefinerte innstillingene på din guide, tas ikke med kanaler du abonnerer som i guiden. Med guide på skjermen, trykk på "Guide"-knappen gjentatte ganger til du ser "Alle kanaler" vises på toppen av vinduet guide og kontrollerer kanaloppsettet å se om flere kanaler er nå viser.

• Tilbakestille mottakeren ved å holde nede strømknappen på frontpanelet for 10 sekunder og deretter slippe den. Du vil se mottakeren avslutter og starter på nytt; Parabolen mottakeren vil slå seg på når det gjøres gjenstarte så det er ikke nødvendig å trykke på strømknappen. Etter omstart mottakeren, sjekk igjen hvis flere kanaler viser seg.

• Flash smartkortet ved å fjerne smartkortet og la det i 30 sekunder. Sett inn smartkortet og igjen gjenstarte parabolen mottakeren beskrevet i trinn 2 (du må kanskje åpne en smartkort dør før du får tilgang til den). Når mottakeren fullt starter på nytt, kan du kontrollere din kanal guide for alle kanaler ikke ble vist før.

• Kontakt parabolen nettverk å spørre om en mulig oppgradering. Hvis ingen av trinnene ovenfor løst, er det mulig at alle kanaler som du abonnere vises normalt, og den eneste måten å få mer er å oppgradere tjenesten til å inkludere flere kanaler. Kontakte parabolen er den beste måten å gå om dette.