Nnywellness.com

Hvordan å reparere en iPod Touch Home-knappen


Hvordan å reparere en iPod Touch Home-knappen

Som navnet på enheten, utføres de fleste handlinger du ta på en iPod Touch berøringsskjermen. Knappen under skjermen, kjent som den "hjemme-knappen", er imidlertid også avgjørende når det gjelder å finne hovedmenyen. Hvis du har et problem med hjem-knappen, Apple har noen feilsøking tips du kan ta for å reparere det som ikke involverer å ta fra hverandre, som ville bli ugyldig og anbefales ikke.

Instruksjoner

• La iPod Touch å gå i hvilemodus, angitt når skjermen er svart. Trykk på Hjem-knappen å se hvis skjermen svarer. I så fall gå videre til trinn 2. Hvis ikke, kan du ringe en Apple-butikk.

• Åpne et program og lukke den med hjem-knappen. Gjenta dette trinnet med flere programmer. Hvis bare noen programmer viser motstand å hjem-knappen, slette disse programmene og installere dem på nytt.

• Slå av iPod Touch og slå den på igjen. Hvis knappen hjem er fortsatt svak, hold nede både hjem og søvn-knappen samtidig i mer enn 10 sekunder å nullstille enheten.

• Koble iPod Touch til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen. Launch iTunes og velg enheten under "Enheter" til venstre. Klikke "Gjenopprett". Vent til restaurering til slutt og sjekk iPoden igjen. Hvis knappen hjem er fortsatt treg eller svarer ikke, gjør en avtale med en Apple-butikk.