Nnywellness.com

Instruksjoner for Sony Digital8 kamera


Sony Digital8 videokameraer se flere digitale videokameraer i Sony linjen. Som Hi8 videokameraer bruker Digital8-videokameraer videokassetter for å fange videoopptak. Dette gjør de digitale videokameraer arbeide med bånd fra eldre Hi8 kameraer også. Sony videokamera i digital linjen som ikke bruker videokassetter registrere kan ikke brukes til å vise videoopptak av eldre videokameraer. På grunn av likheter mellom de to enhetene fungerer en Sony Digital8 mye på samme måte som en Hi8 videokamera opererer.

Instruksjoner

• Slå kameraet skiven på kameraet til "Record" posisjon til å fange video opptak. Når kameraet er i postplassering, blir alle innspillingen funksjonene (som opptaksknappen og opptak-menyen) operative. Åpne panelet på siden av kameraet og fjern lokket for å vise bildet på LCD-skjermen.

• Starte innspillingen opptak ved å trykke på opptaksknappen på baksiden av Sony Digital8 videokameraet. Selv om det ikke er generelt merket, kan record-knappen på Sony Digital8 videokameraer bli funnet selv på baksiden av videokameraet – rett på baksiden like hånd stroppen. Det er i en posisjon som gjør det enkelt å ta med tommelen når du har din hånd i stroppen. Når kameraet er innspillingen, vises bokstavene "REC" på LCD-skjermen. Stopp innspillingen ved å trykke på opptaksknappen igjen.

• Bytt til "Video"-modus på urskiven Sony Digital8 videokameraets vise fanget opptakene på kameraet. Når du velger "videospillermodus", blir VCR knappene på videokameraet, for eksempel "Play," "Spole tilbake" og "Stop" aktive. Trykk "Tilbake" for å gå tilbake til et punkt i det innspilte opptaket og trykk "Spill" for å se den på LCD-skjermen.

• Koble videokameraet til datamaskinen ved hjelp av ledningen som fulgte med enheten. Sony Digital8 videokameraer leveres vanligvis med et firewire som kan bare kobles til en firewire-port på datamaskinen. Hvis datamaskinen ikke har en firewire-port, kan du få en firewire-til-USB-adapter for å koble strømledningen til en USB-port på datamaskinen.

• Bruk "videospillermodus" for å ta opptak fra Sony Digital8 videokameraet til datamaskinen. Når du koble videokameraet til datamaskinen med firewire ledningen og slår på kameraet i "videospillermodus", kommer en "Autokjør"-menyen automatisk opp med mulighet til å fange video. Velg dette alternativet for å starte redigeringsprogrammet standard video på datamaskinen og fange video fra båndet i Sony Digital8 videokameraet.