Nnywellness.com

Hvor å hekte en Carburator


Motorens forgasser fungerer primært å kombinere luft og drivstoff sammen i en bestemt blanding og levere at blanding i motoren der den er brent å produsere kraft. En forgasser ' sekundær funksjon er å gi vakuum til vakuum-drevet motor komponenter, for eksempel et vakuum-forhånd forgasser. Endelig kan forgasserens gass sammenhengen forgasseren å bli kontrollert fra indre av bilen. Trekke opp en Forgasser er vanligvis en enkel jobb.

Instruksjoner

• Koble vakuum-drevet komponenter til bunnen av forgasseren. Merk at det er flere messing nipples av varierende størrelse på basen til forgasseren. Disse tilbehør er vakuum tilgangspunkter motoren vakuum-drevet tilbehør, som vakuum forhånd distributør. For å knytte et vakuum-drevet tilbehør til forgasseren, bare Skyv slangen fra tilbehøret på en av brystvortene på basen til forgasseren.

• Lukk alle ubrukte messing brystvorter på forgasseren ved å trykke en gummi cap over hvert ubrukte brystvorten. Gummi vakuum plugger er vanligvis tilgjengelig i de fleste bilindustrien deler supply forhandlere.

• Fest gass sammenhengen til forgasseren. Gass sammenhengen ligger på førersiden av forgasseren. Mest gass sammenhengene knytte til forgasseren med enten en enkelt skrue eller et utklipp. Stikk sammenhengen gjennom side av forgasseren og sikre sammenhengen til forgasseren med skruen eller klipp. Tre båndet mot bilens frontruten slik at koblingen fungerer fritt.

• Koble drivstoff supply linjen til forgasseren å fullføre prosessen. Brenselet linjen legger vanligvis til en stor passer på siden av forgasseren, selv om noen innredning ligger foran forgasseren. Skyv en enkelt slangen klemme over brenselet linjen og trykker brenselet linjen til montering på forgasseren. Skyv slangen klemme til slutten av brennstoffledningen der linjen møter forgasseren, stram klemmen ved å klemmes ene skruen i retning med klokken med et flathead skrutrekker.