Nnywellness.com

Harley Davidson gaver til pappa


Shopping for din far - for Farsdag, en bursdag eller enhver anledning, egentlig - kan være et vanskelig forslag. Med mindre, selvfølgelig, er din far i Harley Davidson motorsykler, da blir enhver anledning en unnskyldning for å legge en annen Harley collectible til sin stadig voksende beredskapslager. Enten du er ute etter en historisk collectible eller et funksjonelt tilbehør, det er ingen mangel på Harley swag tilgjengelig for den gamle mannen.

For sykkelen

Harley Davidsons nettbutikk er full av gave ideer, og en hel del er dedikert til praktisk motorsykkel tilbehør, fra GPS-navigasjonssystemer for motorsykkel stereoanlegg. Dette kan høres litt dyrt, men ikke bekymre deg - det er mer enn 50 produkter tilgjengelig på webområdet for under $50 februar 2011. Se etter dekorative shifter plugger, brems pedaler eller flamme/skallen trim for sin sykkel.

Offisielle klær

Når faren din er kjører rundt på sykkelen sin, er det ingen tvil, for alle som ser ham, at han er en Harley mann. Men hva med når han får av og har å gjøre far ting, som å plukke opp bleier eller flytte en eske melk? Resten lett, Harley Davidson har en samling av offisielle Harley utstyr, som caps ball og bandannas, som identifiserer denne mannen som en Harley entusiast. Eller vurdere Harleys to heavy-duty metall Beltespenner: for klassiske Harley motorolje og en annen med varemerket eagle. Og det er alltid den klassiske Harley hjelmer, med over 70 å velge mellom direkte fra Harley Davidson.

Smykker og klokker

Smykker? For en Harley rytter? Dette er ikke din gjennomsnittlige smykker. Planeten Harley - en stor Harley Davidson lagre Internett - har dusinvis av super mandig klokker og ringer gjort opp med Harley hodeskaller og eagles og klassisk logo. Eventyr Harley selger også ringer og smykker for Harley faren.

Samleobjekter

Planeten Harley har andre gave ideer for Harley rytterne. Vurdere Harley Bar Caddy, en støpejern vannglass holder som kommer med fire firkantede Harley whisky briller. Planeten Harley også selger et skudd glass dam angi som har 16 Harley Davidson-merkede shot glass på en ruter bord. Eventyr Harley selger andre samleobjekter også, inkludert lommekniver.