Nnywellness.com

Hvordan fjerne Ball felles fra en 1988 Honda


Hvordan fjerne Ball felles fra en 1988 Honda

Å ha en dårlig bidétbatteri i Honda bilen kan skade bilens hjuloppheng. Problemer med suspensjon i kjøretøyet kan raskt videre fra ille til verre hvis ballen felles ikke fjernet og erstattet. Å ha en dårlig bidétbatteri kan til slutt skade Hondas aksler og hjul, sammen med sin bæresystem. Fjerne bidétbatteri krever omtrent tre til fire timer i fritiden og de riktige verktøyene fullført prosjektet.

Instruksjoner

• Bruk en lug fastnøkkel for å løse på det lug vanskelige problemer på rattet der den dårlig bidétbatteri ligger. Slå hver av det lug vanskelige problemer 1/2-sving mot klokken.

• Øke Honda med en knekt. Plass en jack står bak hvert hjul å støtte bilens vekt og lavere bilen på tribunene med jack. Bruk lug skiftenøkkelen å avslutte det lug vanskelige problemer og trekke av hjulet.

• Løsne og ta ut boltene som fester spankulere stangen med en socket skiftenøkkel. Fjern skruene fra gaffelen og stabilisator bar. Ta foringer av baren stabilisator.

• Fjern cotter pin fra nedre kontroll arm og bruke socket skiftenøkkelen for å ta ut slottet mutteren. Dra nedre kontroll arm fra bidétbatteri med en 2-kjeve avtrekker verktøy. Plass kontrollarmen under stud av lavere ballen. Fjern kontrollarmen ved først å ta ut pivot bolten med socket wrench.

• Ta styringen knoke, støv støvel og eksterne ballen felles snapin ringene. Ta en ball felles remover verktøy og plassere den på ballen ledd. Knytte en vise ballen felles fjerne verktøyet og stram skruestikke for å fjerne bidétbatteri.