Nnywellness.com

Hvor å Tether med en MagicJack


Deling er en prosess med den mobile enheten som et modem til Internett med datamaskinen eller bærbar PC. magicJack er en VoIP (stemme over Sykehuslege protokollen) USB device-tjenesten som tilbyr sine abonnenter ubegrenset antall lokale og langdistanse ringer via en internettilkobling. Tjenesten magicJack fungerer som datamaskinen har tilgang til Internett. Derfor hvis du setup en tethering kobling mellom datamaskinen og den mobile enheten, vil du kunne bruke magicJack enheten gjennom tilkoblingen. Tethering prosessen med alle mobile enheter kan variere litt mellom dem, men de følger den samme grunnleggende prosessen.

Instruksjoner

• Koble magicJack enheten til en tilgjengelig USB-port på datamaskinen. koble telefonledningen til "Linje" porten på magicJack enheten. Koble den andre enden av snoren til telefon mottakeren base.

• Trykk på "Power"-knappen på den mobile enheten for å slå den på.

• Koble synkroniseringskabelen til "Sync"-porten på den mobile enheten; koble deretter den andre enden av kabelen inn i en tilgjengelig USB-port på datamaskinen.

• Trykk på "Meny"-knappen på den mobile enheten til å åpne hovedmenyen.

• Bruk navigeringsknappene på mobilenheten for å bla til alternativet "webtilkoblinger"; Trykk "Enter" for å velge alternativet. Plasseringen av det tethering valgmuligheten varierer mellom enheter, men det er vanligvis på "webtilkoblinger"-menyen.

• Velg "Internett deling" (eller tilsvarende) alternativ under webmenyen; Trykk på "Enter"-knappen for å åpne alternativet. Velg "På" for å aktivere det tethering valgmuligheten og opprette tilkoblingen mellom den mobile enheten og datamaskinen.