Nnywellness.com

2008 Honda Civic spesifikasjoner


2008 Honda Civic spesifikasjoner

2008 Honda Civic er en kompakt bil som er tilgjengelig i to-dørs coupé og firedørs sedan kroppen stiler med totalt 12 versjonene. 2008 Civic tilbyr et bredt utvalg av funksjoner, inkludert tre typer motorer eller overføringer og en alternativ drivstoff kilde. Fem kupé versjoner av 2008 Civic har en original MSRP av $14,810 til $21,110 mens de syv sedan-stil samfunnskunnskap hadde en MSRP alt fra $15,010 til $29,500.

Styring

2008 samfunnskunnskap dele mange fellestrekk med alle 12 modeller av Civic. Alle bruke forhjulsdrevne med rack og pinion styring. The Civic suspensjon bruker frontmonterte struts og bak montert fjærer og støtdempere. Kjøretøy stabilitet er forbedret med frontmonterte anti-roll bar og dobbel wishbone bakhjulsoppheng. Oppbremsing systemet brukes på Civic er full-skivebremser eller en kombinasjon av skivebremser foran og bak montert trommelbremser. Alle 12 modeller av Civic gir en full firekanals anti-Lock bremsesystem som lar hver brems å operere uavhengig for større bremsing effektiviteten.

Søkemotor

2008 Civic bruker tre forskjellige motorer som gir driverne med forbedret drivstoffeffektivitet, kraft og fleksibilitet. Med unntak av GX og Si modellene bruker Civic en 16-ventilers, 1,8-liters, innebygd, firesylindret motor som produserer opptil 140 hestekrefter. Denne maskinen har en anslått drivstofføkonomi av 26 mpg i byen og 34 mpg på motorveien. De tre Si versjonene Civic bruker en kraftigere 2,0 liter, 16-ventilers, innebygd, firesylindret motor som har en maksimal effekt på 197 hp. Tredje motoren tilgjengelig for 2008 Civic er svakere versjon av 1,8-liters motor som bruker naturgass for drivstoff. Selv om den har en lignende drivstofføkonomi vurdering det bare produserer 118 hk.

Funksjoner

2008 Civic tilbyr tre typer overføring som inneholder en fem-trinns automatisk, femtrinns manuell og sekstrinns manuell girkasse med overdrive. I 2008 rekke samfunnskunnskap tilbyr også muligheten for skinn møbeltrekk og GPS-navigasjon. Det finnes også en mengde standard sikkerhetsfunksjoner inkludert sidekollisjon barer, kjørelys og kollisjonsputer. Civic har både sjåfør - og passasjer side, front - og side-effekt kollisjonsputer i tillegg til første og andre rad overhead gardin kollisjonsputer. En rekke instrumentpanelet og hørbar Advarsel funksjoner er også standard på Civic. Disse funksjonene omfatter advarsler for lavt drivstoff, lavt dekktrykk, olje press advarsler og mer.