Nnywellness.com

Hvordan endre en Jetta dieselfilter


Hvis din Jetta ikke har vært utført med kraften du forventer det, eller hvis det har utviklet et mønster av stoppet eller nøler når du gi den gassen, må du endre drivstoff. Det er lurt å endre når et år som en del av din regelmessig vedlikehold som dette kan hindre at du stoppet ut helt du ikke heller. Du kan enkelt endre en Jetta dieselfilter så lenge du vet hvor den er og hva du må gjøre for å gjøre det. Alle skal jobben ta deg ca 15 minutter, inkludert å installere den nye Jetta dieselfilter.

Instruksjoner

• Parkere din VW Jetta på en plan overflate og delta på parkeringsbremsen.

• Fjern lokket gass pumpe gass pedalen tre eller fire ganger for å avlaste trykket i gassledningen.

• Finn dieselfilter på din Jetta. På en VW Jetta er filteret plassert rett foran den bakre passasjer-dekket. Det er metall sylinder montert på understellet av bilen med drivstoff linje fra gasstanken fôring i ene enden og en drivstoff linje spennende filteret og går mot motoren.

• Bruke en flat skrutrekker til å skru på klemmen holde drivstoffilteret i understellet av din Jetta. Trekk filteret av klemmen så langt som mulig, slik at du får tilgang til drivstoff linjer koblet til den.

• Plass en glassbeholder under dieselfilter der brennstoffledningen fra gasstanken kobles. Løsne skruen på slangen klemmen med din skrutrekker og dra drivstoff av drivstoffilteret. Fange noe gass som søl fra linje eller filtrere i din glassbeholder.

• Flytte glassbeholder under dieselfilter hvor brennstoffledningen fører til maskinen er tilkoblet. Løsne skruen på slangen klemmen med din skrutrekker og dra drivstoff av drivstoffilteret. Fange noe gass som søl fra linje eller filtrere i din glassbeholder.

• Installasjonen er motsatt av fjerning. Kontroller at utskiftningsenheten filter du har kjøpt er anbefalt for år VW Jetta og motor.

Tips og advarsler

  • Når installere erstatning filter, må du koble brenselet linjen som går til motoren først og deretter koble linjen som kommer fra gasstanken. Dette vil forhindre gassen fra tanken inn filteret og søle ut gjennom den andre enden.
  • Kontroller at din dieselfilter er installert, så det er pekt i riktig retning. Alle drivstoffilter har en pil trykt eller støpt inn i huset som angir drivstoff flyten. Denne pilen bør være pekte på fronten av bilen. Hvis du installerer filteret i motsatt posisjon, kjøres ikke bilen som drivstoff ikke flyte gjennom filteret eller vil gjøre det i en minimal mengde.