Nnywellness.com

Slik bruker glass Putty Over Body Filler


Når du gjør hjem reparasjoner på bulkete biler, fleste bruke kroppen fyllstoff og deretter gå videre til sprøyting primer. Body filler har ingen fleksibilitet og kanne lett sprekk når du kjører bilen etter reparasjoner. Glass putty er en filler med mer fleksibilitet som kan brukes på kroppen filler for å fylle i mindre sprekker. PuTTY er også mykere og er mye lettere å sand enn kroppen filler som betyr du kan bruke en høyere grad av sandpapir uten å forlate dype riper i filler.

Instruksjoner

• Sand området som skal repareres med 80-korns slipepapir på en dual-action sander. Fjern alle maling og primer slik at bare bart metall vises på området som du skal dekke i kroppen filler. Filler overholder ikke riktig alt annet enn Bart metall.

• Hell kroppen filler en inndeling av papp (noe som du kan kaste bort) og legge en liten mengde aktivator, i henhold til instruksjonene på etiketten. Bruk en nal for å blande filler og aktivator til fargen er selv.

• Spre filler over den skadede delen før du har fylt noen lav områder på overflaten. La filler tørke i én time.

• Bruke en dual-action sander og 120-korn sandpapir til sand av kroppen filler glatt. Sand til filler er glatt og er litt lavere enn areal på bilen. Det bør være mye mindre filler enn når du først brukt det til bilen.

• Bland glass putty og aktivator på en ny del av papp til det er ensfarget. Bruke en ren nal putty oppå kroppen filler, helt dekker filler. La på kitt tørr for 30 til 60 minutter.

• Sand putty med 220-korns slipepapir på sliping blokk. Holde på sliping blokk flatt mot overflaten av bilen og sanden med langsiden som ledende. Sand til overflaten på kitt er nivå og selv med overflaten av bilen. Du kunne se noen kroppen filler gjennom putty, men de fleste av området skal bare putty.

• Tørk området med voks og fett fjerne eller bruk en luft slange for å plaffe sliping støv. Du er nå klar til å spray området med primer.

Tips og advarsler

  • Bære latex eller lignende hansker med å arbeide med kroppen filler og glass putty som materialet er giftig og er svært vanskelig å rengjøre når de har tørket.