Nnywellness.com

Hvor å endre GPRS fra CMWAP i en N97


Når tilgang til Internett på mobiltelefonen Nokia N97, kan du være koblet til via kinesiske Mobile nettverket. Mobiltelefoner koble til Internett via GPRS-teknologi, som er forkortelse for "generell packet radio service." Hovedsak er det teknologien som enheter bruker til å overføre data over Internett. Hvis du bruker "CMWAP", bruker du leser/web Webtilkobling opprettet av China Mobile selv. Uansett hvilke nettverk du vil bytte til, kan du slutte å bruke CMWAP og tilgang til et annet nettverk tilkobling med en GPRS-tilkobling.

Instruksjoner

• Få GPRS-innstillingene for nettverket du vil bytte til. Skriv inn "GPRS-innstillinger" og navnet på mobilleverandøren, som T-Mobile, i en søkemotor. For eksempel er IP-adressen for T-Mobile nettverk 216.155.165.050. Porten er 9090. Access Point Name (APN) er wap.voicestream.com. Hjemmesiden er "wap.myvoicestream.com. er" Brukernavn og passord er nødvendig for T-Mobile. Noter til hver av disse innstillingene.

• Trykk "Enden" til din telefons hjemmeside.

• Velg "Meny," "Tjenester" og "Data Accounts" enhetens startskjermbildet.

• Velg "Data konto," "GPRS" og klikk på profilen merket "CMWAP." Profilen kan ha et annet navn på den bestemte enheten. For eksempel hvis du bare har én profil med et annet navn, klikk på den.

• Endre navn og GPRS-innstillinger, etter behov. Endre IP-adresse, port, APN navn og startsiden. Velg "GPRS" for data bærer og profil navn. Du kan eller trenger ikke registrere brukernavn eller passord, avhengig av nettverket. For eksempel er ingen brukernavn eller passord nødvendig for T-Mobile nettverk.

• Velg "Lagre alle endringer." Du har byttet fra China Mobile's WAP-tilkobling til din nye leverandør GPRS-tilkobling.