Nnywellness.com

Å få kontakt informasjon fra en iPhone tilbake opp på en PC


Å få kontakt informasjon fra en iPhone tilbake opp på en PC

iPhone-brukere bruke deres smartphones å håndtere en rekke viktige data, inkludert navn, telefonnumre, e-postadresser og postadresser venner, familie og kolleger. Hvis du er bekymret for å miste denne informasjonen i tilfelle iPhone er mistet, stjålet eller ødelagt, kan du beskytte alle denne verdifulle data ved å regelmessig synkronisere enheten til datamaskinen. Under disse synkroniseringer, alle data lagret på iPhone er sikkerhetskopiert og lagret på datamaskinens harddisk.

Instruksjoner

• Slå på iPhone.

• Koble iPhone til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen som fulgte med telefonen.

• Åpne iTunes på datamaskinen hvis den ikke starter automatisk. Hvis du ikke har iTunes installert, kanne du dataoverføre den gratis fra iTunes-webstedet.

• Gå til "Fil"-menyen og bla ned til "Sync iPod." Hvis iPhone er annerkjent av iTunes, vises dette alternativet i svart. Klikk på den for å starte synkroniseringsprosessen. Hvis imidlertid teksten er i grått, er det mulig at iTunes ikke enda anerkjent enheten. Vent litt, og hvis det fortsatt ikke gjenkjennes, koble enheten og prøve charging den inne atter.

• Holde iPhone koblet til datamaskinen gjennom hele synkroniseringsprosessen. ITunes ber deg koble Når synkroniseringen er fullført. All kontaktinformasjon er trygt sikkerhetskopiert på datamaskinen.