Nnywellness.com

Min iPhone er vann skadet med No SIM-kortet


Selv om Apples begrensede enhet-garanti ikke dekker en forekomst av væske skade til iPhone, gjengir ikke alle væskeskade enheten ubrukelig. Hvis du bruker enheten uten et SIM-kort og service plan, avgjøre om iPhone er i stand til å ringe i kjølvannet av vannskader hvis du noen gang tenkt å bruke enheten med et SIM-kort igjen.

Hindre ytterligere skade

Etter en iPhone erfaringer vannskader, bør første steg være å slå enheten av. Hvis vannet renner gjennom enheten samtidig som elektrisk strøm, blir skaden mer alvorlig. For å slå av iPhone, hold nede "Hjem" og "Lås" knapper på samme tid og vente på skjermen for å gå tomt. Fjerne iPhone fra en strømkilde, selv om det er, som dette introduserer ytterligere elektrisk strøm til enheten.

Tørke ut enheten

Før du prøver å slå enheten og fastslå omfanget av skaden til iPhone, må du tørke ut iPhone. Flere blogger tilbyr dette forslaget: sted iPhone i en lufttett pose fylt med ris. Ris er en naturlig tørkemiddel som trekker fuktighet ut av iPhone over flere timer eller dager. La iPhone i posen i minst 24 timer, og deretter prøver å slå den på igjen. Hvis det ikke umiddelbart slår tilbake på, kan du returnere det til posen ris fortsette å tørke den.

Testing med et SIM-kort

Hvis du ikke bruker iPhone med et SIM-kort - hvis du avbrøt din AT & T kontrakten, for eksempel test iPhone å sikre ikke var sin SIM brett og leser skadet. Vil få en AT & T SIM-kort fra en venn, og deretter bruke en binders til pop ut SIM skuffen, ligger på toppen av iPhone 3 G og 3Gs enheter og høyre side av iPhone 4 og 4S. Sted SIM-kortet inn i skuffen ansiktet ned og erstatte skuffen. Hvis AT & T vises i øvre, venstre hjørne av iPhone, fungerer SIM-kortleser.

Verizon og Sprint iPhone

Ikke alle iPhone bruker et SIM-kort. Spesielt Verizon iPhone 4 og Sprint iPhone 4S. Hvis iPhone ikke har et SIM brett på toppen eller rett ansiktet, innkvartere enheten ikke et SIM-kort. Hvis du ønsker å bruke en berget, vann-skadet iPhone uten et SIM brett med en amerikansk mobilnettet carrier, ta enheten til en Verizon og Sprint og aktivere en linje av tjenesten.