Nnywellness.com

Hvor å låse opp en Telcel Nokia 2760


Telcel er en mobil tjenesteleverandør i Mexico som opererer en Global systemer for mobil kommunikasjon (GSM) mobilnettverk. Nokia 2760 er en grunnleggende, clamshell-stil GSM mobiltelefon som opprinnelig ble utgitt i mai 2007. Telefonen har en fargeskjerm, Bluetooth, meldingstjenester og et VGA digitalkamera. Nokia 2760 selges av Telcel. Normalt selger Telcel det med en operatør låser, som hindrer deg i å bruke telefonen med en ikke - Telcel Subscriber Identity Module SIM-kort. Du kan imidlertid låse opp Nokia 2760 slik at du kan bruke den med en Telcel SIM card.

Instruksjoner

• Ring Telcel og be det låse opplåsingskoden for Nokia 2760. Telcel vil vanligvis gi deg det låse opplåsingskoden gratis hvis du har en aktiv konto i orden. Du kan alternativt kjøpe opplåsingskoden fra et selskap som selger låse opp kodene for mobiltelefoner. Skriv ned opplåsingskoden.

• Fjern Telcel SIM-kortet fra Nokia 2760. Skyv bakdekselet av telefonen og ta batteriet ut av telefonen. SIM-kortet er plassert under batterirommet. Fjerne Telcel SIM og erstatt telefonens batteri og tilbake dekselet. Slå på Nokia 2760.

• Skriv inn "#pw + koden + 1" ved hjelp av tastaturet på Nokia 2760. I denne sekvensen, erstatte "Koden" med det låse opplåsingskoden du skrev ned i trinn 1. Nokia 2760 vises meldingen "SIM begrensning av." Telefonen er nå ulåst og du kan bruke den med en Telcel SIM card.

Tips og advarsler

  • Trykk på "*" nøkkel tre ganger skrive inn bokstaven "Side"
  • Trykk på "*" tasten fire ganger skrive inn bokstaven "W."
  • Trykk på "*" nøkkel tre ganger for å angi symbolet "+".