Nnywellness.com

Hvordan du kan øke en FM-Radio i en stål bygning


FM-radio signaler går noe direkte til radioen fra radio stasjon overføring tårnet. Alt som kommer mellom to vil avbryte mottaket. Gå gjennom en tunnel i en bil illustrerer et midlertidig eksempel på denne typen forstyrrelser. Mange av radiostasjonene som komme klart kan på en bilradio ikke plukkes opp inne en stål bygningen. Prosessen med å forbedre innendørs mottak er en prøving og feiling, men det kan gjøres kostnadseffektivt.

Instruksjoner

• Flytte radioen. Prøv flere forskjellige steder for å finne et sted i stål bygningen som tilbyr best signalmottak. Plassering i nærheten av et vindu generelt tilbyr de beste sjansene for å plukke opp FM-stasjoner.

• Identifisere antennen og flytte den til den beste banen for klare signaler. Hjem klokkeradioer uten en teleskopisk antenne har ofte en tynn tråd knyttet som opererer som en antenne. Noen bruker bare laderen. Endre antennens finne best mulig plassering for et klart signal.

• Koble til en oppgradert innendørs radio. Koble en antenneledningen inn eller et gammelt par TV rabbit ører til antennekontakter. Fest u-kroker til skruen antennekontakter. Finne den beste plasseringen i bygningen for at antenne til å trekke i FM radiosignaler.

• Slå "Stereo" velger "Mono." Selv FM-radiostasjoner kringkasting i stereo er det vanskeligere for en mottaker å plukke opp et klart signal i stereo. Innstillingen mono vil eliminere to-kanals lyd, men det vil redusere statisk og fuzz fra mottakskvaliteten og gir en mer kraftig lyd.

• Bruk en utendørs antenne Hvis ingenting annet forbedrer radio stasjon resepsjonen i et stål bygningen. Elektronisk leverandører selger antenner som ligner gamle taket TV antenner. Montere antennen utenfor så høyt som mulig og koble en koaksialkabel fra det til antenne terminalene på radioen.