Nnywellness.com

VS Disk trommelbremser


VS Disk trommelbremser

Foruten motoren, som gjør bilen gå, den viktigste komponenten av en bil er bremsene. Bremsene er hva gjør bilen stopper og et viktig aspekt i den daglige driften av kjøretøyet. Akkurat som andre bil komponenter, brems teknologien har utviklet seg gjennom årene. Tidlig biler brukt trommelbremser på alle fire hjul for å stoppe bilen. Trommelbremser har siden blitt erstattet av mer effektiv skivebremser, men trommelen bremser kan fortsatt bli funnet på bakhjulene noen biler.

Design

Plate og bremseskoene av en tromme brems
En tromme plate består av tre komponenter: backing plate, bremseskoene og brems trommelen. Backing plate kobles bremsesystemet til akslingen av kjøretøyet og holder bremseskoene på plass. Brems trommelen er deretter plassert over backing plate, med bremseskoene inni. En disk brems også har tre komponentene og fungerer på samme måte. Det er bremsen platen, som forbinder og akselen; bremseklossene; og calipers, som holder bremseklossene.

Funksjonen

Både brems systemer arbeid på grunnlag av friksjon å stoppe bilen. Når brems kraft til en tromme brems, gjelder bremseskoene friksjon brems trommelen, tregere bilen. Når brems kraft til en disk brems, lukkes calipers klemmen, bruke bremseklossene rotoren tregere bilen.

Varme

Hvor disse to systemene varierer er hvordan de håndterer varmen. Trommelen bremsen er et internt system, med bremseklossene holdes i brems trommelen. Som sådan, er det lett for varme å bygge opp inne i enheten. Når varmen bygger, bremser visne og miste deres bremsekraft. Skivebremser, derimot, er mer utsatt. Dette gir Bremseskive og pads til kule mye enklere og bremser å holde sine bremsekraft.

Stoppe strømmen

Alle ting er likeverdige, gir skivebremser betydelig bedre stoppe strøm i tørre forhold enn trommelbremser. Opp til 70 prosent av bilens bremsekraft går til forhjulene, så en bil med trommer bak ikke vil variere fra en bil med disker bak. De har fordelen når det gjelder varme bygge opp, så høy ytelse biler vil stole utelukkende på skivebremser. Et annet område hvor skivebremser har en fordel er vått vær.

Kostnader

Den viktigste grunnen til at trommelbremser er fortsatt i bruk er på grunn av kostnader. De er mye billigere å produsere enn skivebremser. Trommelbremser kan også brukes som en parkering pause, ytterligere redusere kostnadene ved produksjon av et kjøretøy. Med skivebremser på alle hjul har produsenter til å bygge en egen parkeringsbrems brems rotoren, legge til kostnadene.