Nnywellness.com

Hvordan fjerne bilen Radio kassettspiller


Bil radio kassett spilleren var høydepunktet av lyd i mange år. Kassetter var en innovasjon i bilstereo---de var små, pålitelig, og gitt god kvalitet lyd. I tillegg var de immun mot spørsmål om hoppe eller cross-talk som hadde sin forgjenger, 8-spors tape. Nå kassett spilleren har blitt erstattet av bil CD-spiller, og mange eiere av eldre biler ønsker å oppgradere deres stereoplaten. Det første trinnet i denne prosessen fjerner bilens kassettspiller.

Instruksjoner

• Fjern eventuelle medier du vil lagre fra bil-kassettspiller. Slå av strømmen til bilen på tenningen ved å fjerne nøkkelen.

• Undersøke dashbordet på bilen. Se etter trim paneler som omgir radio plasseringen. I noen tilfeller disse er ganske liten, og bare omgir radio, og i noen tilfeller de omgir radioen og mange av instrumenter og klimakontroll.

• Se etter alle skruer eller holde trim panelet på. Kontroller spesielt nøye i være ute av syne, som like under dashbordet. Hvis du finner noen skruer eller feste trim panelet, fjerne dem og sette dem til side. Det er nyttig å merke hvor de kom fra eller ta et digitalt bilde av sted så gjenoppbygging blir enklere.

• Bruk verktøyet panel for å lirke av trim panelet. De fleste trim paneler har flere klipp holder panelet på---de slipper når du legge trykk med verktøyet. Arbeide helt rundt panelet og dra den bort. Hvis trim panelet har klima-kontroller som er bygd, koble kontaktene på baksiden og ta av panelet. Igjen, holde oversikt over arbeid.

• Angre skruer/boltene som holder den gamle radio kassett spilleren på plass. Dette ville ha vært utsatt ved fjerning av trim panelet. Trekke radioen ut og trekk ut alle kontakter på baksiden.