Nnywellness.com

Batteriet i min 1992 Jeep Cherokee vil ikke bli belastet


Det er flere grunner til at batteriet på din 1992 Jeep Cherokee ikke kan bo ladet. En av en rekke problemer med kjøretøyet er lading systemet kan forårsake batteriet slutte å lade eller fordi det ikke å opprettholde en kostnad. Det er flere ulike potensielle problemområder kan du sjekke for å få en idé om problemet er batteriet selv eller hvis kjøretøyet vil måtte gå til mekaniker for reparasjoner.

Instruksjoner

• Åpne hette og undersøke batteriet nøye. Sprekker i batteriet casing, korrosjon på terminaler eller løse ledninger eller grunnlag kan alle få batteriet ikke til riktig makten din Jeep Cherokee.

• Når batteriet terminalene og sørge for at de er festet tett og klar av korrosjon. Du må bruke en fastnøkkel til å stramme dem hvis de er løs.

• Sjekk serpentin beltet for din Cherokee Dynamo og kontroller at det er ingen åpenbare problemer, for eksempel en løs eller ødelagte belte eller skivene.

• Ta ut batteriet fra bilen og ta det til en lokal innretning som utfører batteri testing. Vanligvis tilbyr de fleste butikker som selger bil batterier denne tjenesten, inkludert nesten alle store auto deler forhandler. Hvis batteriet ikke har en kostnad når det er testet, batteriet er for gammel og må erstattes.

• Sjekk din Dynamo å sørge for at det gir en nøyaktig kostnad. Du kan gjøre dette ved å kjøpe en spenning meter på den lokale auto deler butikken og hooking det opp til Cherokees Dynamo som anvist av personlige meter bruksanvisningen. Spenningen måleren vil fortelle deg hvis dynamoen produserer nok en kostnad til å drive bilen. Hvis ikke må ta Cherokee til en mekaniker så han kan bestemme hva akkurat som forårsaker Dynamo feilen og reparere den.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke husker den siste gangen du kjøpte din 1992 Cherokee et batteri, vil du sannsynligvis vurdere å erstatte det selv om det teste OK. Bilbatterier er ikke laget for å vare evig, og et nytt batteri kan forbedre ytelsen og kaldt vær Spy.