Nnywellness.com

Hvordan erstatte reise Trailer teppe


Hvordan erstatte reise Trailer teppe

Teppet er den tredje største investeringen folk gjør når de eier et hjem. Erstatte teppet i en campingvogn ikke så dyrt, men du gjør det riktig første gang. Selv i en campingvogn du gulvteppet å uttrykke deg personlig. Dette betyr ikke at du må velge crazy farger eller mønstre. Din personlighet viser i utseendet på teppet; slitt, beiset og gamle teppe gjør inntrykk på folk du ikke kan innse. Når det gjelder de trange kvartalene i en campingvogn bruke pengene til å erstatte teppe; ikke prøv og fastsette den. Levetiden på teppet er i gjennomsnitt 10 år.

Instruksjoner

• Rippe gamle teppet. Bruk et verktøy kniv til å kutte teppet til håndterbare deler som du kan hente og trekke av gulvet av reise trailer.

• Velg et teppe som ikke er høyt i farge eller design. Reise tilhengeren er en liten plass som får mye trafikk. Du må handle for utholdenhet og levetid, ikke farge og utforming. Mål dimensjonene på reise trailer interiøret og score et mønster på teppet i hvitt kritt som samsvarer med disse dimensjonene. Kuttet ut mønsteret med verktøyet kniv og rulle opp kutt stykke teppe.

• Ta en 18-tommers crowbar og løsne tack strimler langs veggene av reise trailer. Noen reiser tilhengere bruk indoor-outdoor teppe. Indoor-outdoor teppe krever tack strips. Lim og tape brukes. Tack strimler holder teppet på plass ved å gi trekkraft for teppet å flo og fjære som folk gå på den. Vær forsiktig når du fjerner tack strips; Bruk vernebriller og skinnhansker. En tack stripe er en én-tommers stripe av tre med metall stifter vendt opp for å holde teppet på plass etter strekking.

• Rulle teppet over reise trailer gulvet. Bruke en kneet kicker for å strekke teppet slik at du kan feste den til tack stripen langs reise tilhengeren. For å bruke kneet kicker, du knele på teppet, plasserer verktøyet ca fire inches fra tack stripen under teppet og bang kneet i pedalen på kneet kicker. Strekke teppet over tack stripen krever flere kneet kicker. Før hamring tack må stripen og teppe i stedet du ha strukket teppet som materialet kan.

• Kjør kneet kicker rundt reise trailer veggene strekker teppet og knytte dem til stifter i gulvet. Når teppet er stramt kan ikke, uten noen rynker og du flytte den med hånden, hammer ned alle metall stifter å fullføre installasjonen av din ny gulvteppet.