Nnywellness.com

Installasjonsveiledning for en digital System


Installasjonsveiledning for en digital System

Digital er en kraftfull nettverksløsning for å integrere datamaskiner og hjemmeunderholdning komponenter. Systemet inkluderer en server som passer inn i et kabinett, med tilkobling tilgjengelig for eksterne enheter. Digital gir øyeblikkelig tilgang til medieinnhold i hjemmet, og er ideell for personer som allerede eier flere video- og enheter.

Instruksjoner

• Installere Digital serveren i ledninger kabinettet. Koble datamaskinen til digital serveren via USB-kabel. Porter på serveren også inkludere WAN og LAN. Serveren fungerer som et sentralisert digitalt bibliotek for musikk, bilder og videoer skal åpnes i hjemmet. Koble skrivere, skannere og andre hjem enheter til serveren med riktige kabler.

• Bruke nettleser-baserte Network Manager til å justere nettverk og konfigurasjoner. Digital systemet har flere automatiserte funksjoner som kopierer filer til serveren og identifisere musikkfiler med artistinformasjon. DigitaLife Player åpner innhold på serveren, og leverer den til enheter på nettverket.

• Test systemet digital lyd og video komponenter koblet til DigitaLIfe Player. Flere sonen evne kan DigitaLife Player å forbinde med serverens bekker og levere innhold til enheter i hjemmet. DigitaLife Player har ulike lyd- og koble med media komponentene, støtter RCA. S/PDIF, DVI, S-Video og NTSC.

Tips og advarsler

  • Digital systemer er hjemmeunderholdning sentre laget for å integreres med nye hjem.