Nnywellness.com

Styrekulen på i medhjelper bla ikke nedover


Styrekulen på mobiltelefonen Sidekick spiller en viktig rolle i driften av telefonen. Hvis du ikke rulle ned på telefonen, kan du finne det vanskelig å navigere telefonen menyen eller webleseren. Du har flere metoder tilgjengelige for å muligens fikse telefonen før du har om teknisk hjelp fra leverandøren.

Rengjør styrekulen

Sjekk din Sidekick for rusk hvis styrekulen ikke kan rulles ned. Blåse bort noen merkbar rester rundt styrekulen med trykkluft. Du kan rengjøre styrekulen med en bomullspinne og etylalkohol. Gjennombløt ikke bomullspinnen i alkohol. Hvis du bruker for mye alkohol mens rengjøring styrekulen, kan du forårsake telefonen skal vannskadet, som kunne garantien på telefonen. Etter rengjøring en del av ballen, tørke den med en myk klut, og så gynge ballet å rengjøre en annen del.

Soft Reset

Styrekulens manglende evne til å bla nedover på din Sidekick kan knyttes til et programvareproblem som en korrupt fil. En myk tilbakestilling kan bidra til å løse problemet slik at du kan bruke styrekulen. I medhjelper, en myk tilbakestilling endrer ikke innstillingene for telefonen, men hjelper for å oppdatere telefonen. Trykk på "@," "1" og "0" taster samtidig i tre sekunder. Telefonen bør deaktivere og deretter igjen. La telefonen fullt lastet før testing styrekulen.

Master Reset

Hvis styrekulen fortsatt ikke rulle ned på i medhjelper, kan du prøve en generell nullstilling. En generell nullstilling er en siste utvei trekk som kan potensielt løse problemet. Reset fungerer bare hvis programvaren hindrer styrekulen fungerer. Alle data på telefonen slettes permanent når tilbakestillingen er fullført. Du må fjerne telefonens batteriet og SIM-kort for å starte tilbakestillingen. Trykk og hold "R"-tasten på tastaturet, og deretter sette inn batteriet. Når telefonen starter på nytt, kan du ta ut batteriet og plassere SIM-kortet i telefonen. Etter erstatter batteriet, slå på telefonen.

Reparere/erstatte telefon

Fortsatt problemer med i medhjelper styrekulen kan være et maskinvareproblem som kan kalle for utskifting av styrekulen. Selv om prosessen er relativt enkel, er det best å kontakte tjenesteleverandøren for hjelp med å reparere telefonen. Hvis du erstatter styrekulen, kan du potensielt kansellere telefonens garantien eller mobil forsikring. Etter testing telefonen for å finne ut hvorfor styrekulen ikke bla nedover, kan tjenesteleverandøren velge å erstatte telefonen i stedet for reparasjonen.