Nnywellness.com

DIY: Retningsbestemt 800 MHz Cell antenne


Intern antenne i en mobiltelefon kan ikke motta et svakt cellular signal på grunn av plasseringen inne i saken. Øke mottak av telefonen ved å gjøre en retningsbestemt 800 MHz celle antenne. Cellen antennen vil "samle" i det cellular signal radiobølger slik at mobilen er antennen kan låse på dem. Noen forsyninger fra en matbutikk vil være nødvendig, så vil noen verktøy som vanligvis finnes i de fleste hjem. Mobiltelefonen vil ikke fysisk endres på noen måte mens du bruker retningsbestemt antennen du har gjort.

Instruksjoner

• Sted en fruktjuice kan på et bord. Slå et hull i kan med en flaske opener. Slå et andre hull overfor først. Hell innholdet i en plastflaske. Skru lokket på plastflaske og sett den i kjøleskapet.

• Åpne toppen av kan med en Boksåpner og kaste den øverste i papirkurven eller gjenvinning. Bleke kan med oppvaskmiddel og vann fra kjøkkenvasken. Tørke kan med et papirhåndkle.

• Måle bredden på kan med et målebånd. Skriv dette målet ned på et stykke papir. Lage et merke med en fett-blyant på en kant øverst på kan. Bruker metall sakser, skjære gjennom kan fra toppen til bunnen, starter på mark gjorde.

• Måle halvparten målingen skrevet ned øverst i kan fra merket som ble gjort tidligere. Foreta et nytt merke på dette målet. Bruker metall sakser, skjære gjennom kan fra toppen til bunnen, fra dette nye merket.

• Kuttet over bunnen av fra en av kuttene gjøres til den andre. Dra delen metall kan ut med hendene - vri delen av kan først frem og tilbake kan være nødvendig.

• Crimp nederst kan mellom to klipp punkt med jaws en tang. Crimp kuttet sider av kan med jaws en nål nebbtangen. Trykk ned på bunnen av kan med gjentatte trykk spissen av Tang mot den.

• Plass mobiltelefon i retningsbestemt celle antennen du har gjort. Vinkel toppen av cellen telefon slik at bunnen er opp mot fronten av kan. Rotere foran retningsbestemt celle antennen mot et vindu som står utenfor.

Tips og advarsler

  • Du kan sammenligne økningen i antall "Barer" viser cellular signalstyrke på mobiltelefonen når den er plassert i og deretter fjernet fra retningsbestemt antenne.
  • Du kan bruke arbeidshansker for å beskytte hendene dine når du kan og trekke ut kuttet stykket.