Nnywellness.com

Lese PDF-filer på en G1


Lese PDF-filer på en G1

G1 er en mobiltelefon som er drevet av Googles Android operativsystem. En rekke programmer er utviklet for å tillate G1, og andre Android-telefoner, arbeide så mye som en personlig datamaskin som mulig. Blant disse er flere applikasjoner som lese PDF-filer, og derfor gi deg tilgang til disse fra telefonen. Disse programmene er enkel og grei, og de er anvendelig for dataoverføre igjennom marketplace-søknaden, samt ikke-markedet kilder.

Instruksjoner

• Bruk Adobe Reader for å lese PDF-filer på G1. Åpne markedet programmet på telefonen og kjøre et søk for Adobe Reader. Velg det fra listen og trykk på "Installer". Det er en gratis PDF-leser.

• Lese PDF-filer med RepliGo leseren. Det er et program som er tilgjengelig i markedet. Den har en gratis versjon som lar deg se på alle funksjonene før du kjøper fullversjonen. Trykk på "Installer" og la dem laste ned og installere. Åpne en PDF-fil for å komme i gang.

• Prøv gratis prøveversjon av BeamReader tilgang til PDF-filene. BeamReader er tilgjengelig i Android Market og gir en gratis prøveversjon så du kan teste den før du må kjøpe en fullstendig versjon. Trykk på "Installer" knappen for å laste ned og installere den.

• Prøv gratis Android PDF seer av Ferenc Hechler. Den kan kjøre tregere enn noen av de andre programmene tilgjengelig, men det fungerer offline med tidligere nedlastede filer, mens andre ikke kan. Det er tilgjengelig gjennom markedet.

• Bruke DroidReader for å åpne PDF-filer. Du må laste ned DroidReader fra AreaCellphone.com gjennom nettleseren programmet. For å installere det, må du gå inn i innstillingene for programmer og sjekk boksen som gir ikke-markedet installere. Deretter dobbeltklikker du på den nedlastede filen gjennom din forvaltning program.

• Dataoverføre Android PDF seer av VeryDOC.com INC. Det er en gratis PDF visningsprogram som er tilgjengelig for nedlasting på filen Guru via din webleser programmet. Du må justere programinnstillingene slik som lar deg installere ikke-markedet-programmer merkes bruke denne PDF seer.

Tips og advarsler

  • Noen telefoner som kjører Android operativsystem kommer med en PDF-leser forhåndsinstallert, og noen rom har også en innebygd. Sjekk i programmer på telefonen ved å åpne en PDF-fil før du leter etter en PDF-leser program.