Nnywellness.com

Hvordan låse opp mobiltelefoner for Motorola


Motorola produserer mobiltelefoner og andre mobile produkter for leverandører av trådløse tjenester rundt om i verden. I mange land, inkludert Thailand og Singapore, kjøper forbrukerne Motorola-telefoner som kan brukes på alle GSM-carrier så lenge de har en aktiv SIM-kort fra deres ønskede mobilleverandøren. Men i USA bruker GSM-operatører på & T og T-Mobile spesiell proprietær kryptering "låse" telefoner slik at de virker bare på sine respektive nettverk. Hvis du vil bruke telefonen GSM Motorola på et annet trådløst nettverk, innen- eller utenlands, må du "låse opp" telefonen.

Instruksjoner

• Ring din operatør og be om en låse opplåsingskoden. Noen ganger fungerer den mest direkte tilnærmingen best. Hvis du har en konto i orden og har tenkt å reise utenlands, vil operatører vanligvis gi deg det låse opplåsingskoden og instruksjoner. Hvis du ikke kjøper en låse opplåsingskoden på denne måten, fortsetter du til trinn 2. Ellers, gå til trinn 3.

• Kjøpe en låse opplåsingskoden fra en av mange online låse opp koden selgere. Mange bedrifter hevder å kunne selge deg lovlig låse opp koder for hva din modell av Motorola-telefon. Men vær forsiktig fordi de selger en uautorisert produkt og har du lite regress hvis det ikke fungerer.

• Fjern SIM-kortet og sette inn et SIM-kort fra en annen tjenesteleverandør i stedet.

• Aktiverer du Motorola-telefon, som bør umiddelbart be om din tilskuddet eller låse opp koden. Angi koden og trykk "OK" for å fullføre låse.

• Hvis de forrige trinnene ikke fungerte for deg, kjøpe og laste ned programvaren låse opp for Motorola telefoner fra en av mange online selgere hvis du ikke har eller ønsker å kjøpe en kode. Denne metoden har du betaler for programvareverktøy, som du lastet ned til datamaskinen. Du deretter kjøre programvaren mens telefonen er koblet til datamaskinen---vanligvis med USB-kabel.

Tips og advarsler

  • Programvarenedlastinger fra ukjent selgere kan inneholde virus eller ha bivirkninger på telefonen. I tillegg kan bruker låse programvare og koder fra en online selger krenke din avtaler med tjenesteleverandøren. Låse telefonen uten autorisasjon kan også opphever din garanti og muligheten til å ha telefonen betjenes av mobiloperatøren.