Nnywellness.com

Hvordan Moped ytelse Mods


Hvordan Moped ytelse Mods

Mopeder er en fantastisk måte å reise rundt i byen på 100 miles til gallon. Selv om det er gøy for å ri, de fleste mopeder har en hastighet på ca 30 mph, som er vanligvis bare ikke nok for folk flest å holde tritt med trafikken. Mopeder mangler ofte den rå kraften behøvde å reise i byen. Heldigvis mopeder er laget endres og det er ytelse oppgraderinger du kan gjøre som vil øke din scooter toppfart og akselerasjon, gir deg kraften som trengs for å holde tritt med trafikken.

Instruksjoner

• Bore 3 hull inn på moped luft dekselet. Dekselet air ligger rett ved forgasseren, og det styrer hvor mye luften går inn i motoren. Bore hull inn dette trekket vil tillate mer luft å komme inn, produsere en rikere drivstoff-blanding, og gir deg bedre akselerasjon.

• Kjøpe en større forgasser og bar din sylinder. En større forgasser vil gi maskinen mer drivstoff, noe som vil øke ytelsen. Hvis du vil plassere denne forgasser på din moped, men trenger du å bore ut din sylinder til å passe forgasseren. Dette kan gjøres ved hjelp av en drill og et honing verktøy.

• Erstatt lager lyddemper og satt i en ettermarkedet en. Ettermarkedet muffles øke press buildup på stempelet, som vil drastisk øke akselerasjon og hastighet når oppgradert uten problemer.

• Utføre en generell tune-up av på moped. Hvis lager deler ikke kommer på sitt beste, vil du miste ytelse. Når lufttrykket i dekkene, skifte olje og erstatte alle pakninger i motoren. Enkle reparasjoner som det kan gjøre en verden av forskjell i ytelse.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe en "big bore" kit som inneholder alt du trenger å installere en større forgasser i motoren.
  • Tukle med på moped er alltid risikabelt, så ha dette i tankene når du bestemmer å forfølge moped modifisering.