Nnywellness.com

Samsung TV-informasjon


Samsung er en Sør-Koreansk basert elektronikk produsent som produserer en rekke produkter, fra mobiltelefoner til datamaskiner til husholdningsapparater. De er også en av de største TV-produsentene i verden, med den nyeste teknologien tilgjengelig for å levere kvalitet TV til en konkurransedyktig pris, med alternativer i mange forskjellige stiler og prisklasser.

Bakgrunn

Samsung har vært å gjøre TV i over 40 år og har utviklet seg med tiden å vedta den nyeste teknologien som de dukker opp. I dag produserer Samsung mange varianter av digitale og High Definition TV (HDTV).

LCD

I 2009, bestselgende HDTV er LCD (Liquid Crystal Display)-skjermen TVs. Samsung produserer LCD flatskjerm-TV fra 19 inches opptil 55 tommer, med en rekke priser som passer.

Plasma

En annen type HDTV Samsung produserer er plasmaskjerm TV, som bruker annen teknologi enn LCD-TVer for å lage bildet. Plasma er generelt egnet for større modell TV; Samsungs starter på 42 inches og bære en høyere prislapp enn samme størrelse LCD HDTVer.

LED

Et steg opp fra LCD ledet, som bruker lysemitterende diodene får lys bildet, gjør skarpere, klarere og en tynnere og lettere skjerm. Samsung var en av de første merkene til utvikle LED-TVer.

Steder

Samsung TV kan kjøpes på store butikker, TV og elektronikkbutikker, og bestilt direkte online gjennom Samsungs nettsted.