Nnywellness.com

Tilbakestille blåfarge


Hvis du skal selge eller gi bort blåfarge enheten, kan du vurdere å tilbakestille det først å fjerne sine minne og lagrede tilkoblinger. Det finnes flere blåfarge enheter, men tilbakestille dem involverer den samme grunnleggende prosessen, med unntak av forskjellene mellom standard og stemme-aktivert enhetene. Standard enheter inkluderer Q2, T1, T8, Z9 og Z9i. Stemme-aktivert enhetene inkluderer Q1 og V1.

Instruksjoner

Standard blåfarge enheter

• Angi Bluetooth-menyen på telefonen du har paret med blåfarge. Hvis du ikke har en telefon som er koblet til enheten, kan du hoppe over dette trinnet. Finn blåfarge enheten i delen "Parvise" og fjerne den fra telefonen system. De spesifikke instruksjonene til telefonens Bluetooth-menyen varierer mye mellom telefoner. Hvis du er usikker, kan du se brukerhåndboken for enheten.

• Slå av telefonen og slå den på igjen. Dette gjør at systemet fjerner og fjerner paring tilkoblingen mellom telefonen og blåfarge enheten, som deretter kan du tilbakestille blåfarge.

• Trykk og hold på "Volume Up," "Volum ned" og multifunksjons selektor samtidig. Etter et par sekunder blinker enhetens lys. Blåfarge tilbakestiller nå.

Stemme-aktivert blåfarge enheter

• Følg fremgangsmåten i del 1, trinn 1 slette sammenkoblingsinformasjonen fra telefonen, og deretter slå av telefonen og slå den på igjen.

• Kontroller at din blåfarge er aktivert. Trykk på "Blåfarge"-knappen. Spørsmål til en talekommando, snakk "Innstillinger-menyen."

• Snakk "Reset" Nullstill blåfarge enheten. Si "Ja" når bedt om å bekrefte.