Nnywellness.com

Hvordan få iPhone Data på en iPad


Hvordan få iPhone Data på en iPad

Hvis du har en iPhone og en iPad, vil du sannsynligvis sikre at dataene i ett samsvarer med dataene på den andre. Dataoverføring fra iPhone til iPad, kan du bruke en rekke metoder. Den riktige metoden avhenger av datatypen. Hvis du bare vil overføre ett telefonnummer eller bilde, er det trolig enkleste sende den til deg selv og åpne den på iPad. For større mengder data som apps, kjøpt musikk eller flere kontakter, kan du synkronisere begge enhetene med iTunes.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen med USB docking kabel. Hvis du har angitt det skal synkroniseres automatisk, bare vent til det å synkronisere. Hvis ikke, åpner du iTunes og klikk navnet på iPhone under "Enheter."

• Kategoriene ovenfor omslaget og kontroller at boksene er merket for det du vil synkronisere. Hvis de er, klikk "Sync" i nedre høyre hjørne. Hvis ikke, konfigurere innstillingene, og klikk "Apply". Dette overfører noen ny musikk, videoer, programmer og ebøker som du har kjøpt på telefonen til datamaskinen. Hvis telefonen er satt opp til å synkronisere notater, kalendere og kontakter, vil det også importere endringer til disse også.

• Åpnes Autokjør eller kameraet og skannerveiviser hvis du har bilder du vil overføre iPad. Velge å importere bilder. Hvis du har en Mac, åpne iPhoto og klikk "Import bilder."

• Koble din iPhone. Koble iPad til datamaskinen. Hvis iPad er satt til å synkroniseres automatisk, bare vent til det å synkronisere. Ellers, gå tilbake til iTunes-vinduet og klikk Ipad's navn under "Enheter."

• Klikk hver kategori over omslaget til å konfigurere innstillingene for synkronisering. For kategorien programmer, kontroller at det er merket av for boksen ved siden av hver app du vil overføre. På bilder-fanen, kontroller at du velger mappen som inneholder bildene du vil overføre. Kontroller at du velger for å synkronisere all musikk eller et delsett som inneholder lyden du vil overføre kategorien musikk.

• Klikk på "Apply". Data fra din iPhone er nå overført til iPad.

Tips og advarsler

  • Programmer som du har en online konto som din email, krever ikke at du kan overføre data. Data finnes online, i stedet for på telefonen, så det er tilgjengelig fra enhver enhet.
  • Data som er spesielt for iPhone, for eksempel data for bare iPhone-programmer, kan ikke overføres til iPad.