Nnywellness.com

Hvordan å ri på baksiden av en Pickup lastebil


Hvordan å ri på baksiden av en Pickup lastebil

Riding i ryggen av en pickup lastebil er en felles opplevelse for mange mennesker bor i distriktene eller reiser til steder som Sørøst-Asia og Vest-Afrika, hvor pickups er offentlig transport. Når forsetene er full, er det vanlig praksis å haug folk i Last sengen. Dette er sikkert mer farlig enn ridning i førerhuset, og er ulovlig i mange stater. Mens det er best ikke å sykle i pickup lastebil senger på alle, er det noen måter å forbedre din sikkerhet hvis det er det eneste alternativet

Instruksjoner

• Sitte så nært som mulig til lastebil kupeen. Bortsett fra gir deg noe å lene på, er dette det mest stabile punktet i lastebil sengen. Som alle barn som har ridd en skolebuss vil fortelle deg, sender ridning over bakhjulene du flyr Hvis kjøretøyet hits en bump.

• Sitte vendt fremover eller bakover i stedet sidelengs mot bevegelsen av lastebilen. Dette vil redusere sjansen for reisesyke og (Hvis du kan møte frem) lar deg se kommende støt før de treffer. Siden er en sving lettere å ta når du er orientert på denne måten.

• Finne noe å gripe. De fleste lastebil sengene har vedlegg poeng der det er hull i sengen liner eller kabinettet. Grep dem tett, og alltid holde minst én hånd holder på lastebilen, ved et plutselig støt eller slår.

• Velg ditt lastebilen nøye. Når du er på veien i Afrika eller Asia, det er ikke uvanlig å se lastebiler med sine senger bærer et dusin personer eller mer; Hvis det er færre folk, og alle kan pakke tett i etasje seng, vil dette hjelpe holde deg på plass. Mer overfylt lastebiler kan tvinge folk til å sitte på kanten av sengen eller selv å stå. Begge disse situasjonene er mye farligere.

• Sitt på noe mykt. En pute vil lagre tailbone fra blåmerker over en lang tur i en pickup.

• Kle på turen. Du vil være ute i solen, vinden og støvet. Ta kaldt å dekke munnen, solbriller og passende klær for været.

• Spørre sjåføren om å gå sakte. Drivere glemmer noen ganger hvor stor en kul føles å folk riding i ryggen. Roping kan regelmessig hjelpe sikre alle.

Tips og advarsler

  • Hvis du betaler for en plass i en pickup - felles når du reiser utenfor allfarvei i mange land, kan det være lurt å betale litt ekstra å sitte foran. Utlendinger er generelt gitt førstevalget for dette. Ellers er det også mulig å kjøpe noen av de andre stedene i ryggen å redusere trengsel og gi deg plass sitte trygt.
  • Riding i ryggen av en pickup er aldri trygt. Det kan bare gjøres noe tryggere ved å ri riktig. Hvis mulig, unngå det helt; i tilfelle en ulykke er mye mer sannsynlig å dø hvis ri i åpne baksiden av en lastebil enn i førerhuset.