Nnywellness.com

Reparere Samsung F700 tastaturet problemer


Samsung F700 har en berøringsskjerm grensesnitt for å navigere telefonen som et innebygd tastatur å bruke for å skrive. Problemer med tastaturet har mange årsaker, fra telefonens innstillingene feil med telefonens programvare. Selv om det på skjermen tastatur er et levedyktig alternativ til tastaturet, foretrekker du kanskje føler og brukervennlighet som følger med tastaturet. Feilsøke telefonen å forsøke å løse problemet.

Instruksjoner

• Skyv bryteren "Hold" på øvre høyre side av telefonen til den aktuelle stillingen. Når "Hold" er i ned stilling, er Samsung F700 knapper, berøringsskjermen og tastaturet låst. Deaktivere "Hold" returnerer telefonens funksjoner.

• Trykk "Snarveier" - knappen lone ligger under skjermen, når du snakker i telefonen til å aktivere alle andre knapper, inkludert tastaturet. Samsung F700 deaktiverer mesteparten av knappene for å forhindre utilsiktet bruk ved en telefonsamtale.

• Start telefonen på nytt ved å holde "Power"-knappen på telefonen før skjermen slås av, og deretter holde "Power" knappen igjen til telefonen slås på. Hvis du ikke klarer å starte telefonen ved hjelp av "Power"-knappen, ta ut batteriet fra baksiden av telefonen, sette det og hold knappen "Makt" til telefonen slås på.

• Trykk "Meny", "Innstillinger" og deretter "Master Reset" for å tilbakestille telefonen. Utføre en generell nullstilling sletter alle informasjon, innstillinger og data, og returnerer telefonen til tilstanden den var i da du først kjøpte telefonen.

Tips og advarsler

  • Samsung F700 har en på skjermen tastatur som vises når telefonen er lukket, og du velger en tekstboks. Bruk av skjermtastaturet i stedet for tastaturet, hvis du ikke klarer å få tastaturet fungerer igjen.
  • Noen tastatur problemer på Samsung F700 er relatert til maskinvaren, og kan kreve profesjonell service. Kontakt tjenesteleverandøren din for å få din Samsung F700 reparert.