Nnywellness.com

Hvordan brenne en DVD som fungerer på en TV


Hvordan brenne en DVD som fungerer på en TV

Hvis du vil brenne en DVD å arbeide på TV, sikre din TV kan spille overskrivbare DVDer eller DVD spilleren du bruker er kjøpedyktig lek overskrivbare DVDer. felles er problemer med DVDer som ikke fungerer på en TV ofte basert på typen DVD du brenner på.

Instruksjoner

• Kjøpe DVDer som er kompatible med din TV eller DVD-spiller. Se brukerhåndboken slik DVD-spilleren eller TV vil spille bestemte overskrivbare DVDer. Burnable DVDer kan være kjent som en DVD-RW, DVD + RW, etc. Forsøk å kjøpe DVDer som er gjennom produsenten av TVen. For eksempel hvis du har en Sony TV DVD combo, prøv å kjøpe Sony brenne DVDer, hvis tilgjengelig.

• Bruk en høykvalitets programvare for å brannsår CD. Du kan for eksempel bruke den innebygde programvaren som fulgte med din datamaskin eller bruk tredjeparts programvare som Nero, Roxio eller Windows Media Player til å brenne DVDer.

• Redusere skrivehastigheten når brenner å DVD å redusere feil. Skrivehastigheten er tiden transcribes programvare for brenning av video DVD. Tregere brennehastigheten reduserer vanligvis feil.

• Redusere antall filmer du plasserer på en DVD. Start med en film på en DVD, og eksperimenter ved å sette flere filmer på en DVD.