Nnywellness.com

Chevy bak viktigste segl erstatning Tips


Chevy bak viktigste segl erstatning Tips

Chevy motoren har blitt et populært valg for hot-rodders og egendefinerte bil byggere i mange år på grunn av sin enkle tilgjengeligheten og rikelig ettermarkedet deler valg. På lager er Chevy motoren pålitelig og sterk, gir pålitelig tjenestetid. Til tross for sin historie av pålitelighet krever Chevy motorer noen ganger erstatning av bakre viktigste segl rette olje lekkasjer. Riktig installert denne seal er enklere hvis noen grunnleggende tips følges.

Leppe orientering

Leppe på bakre viktigste segl skal peke mot veivakselen og ikke mot baksiden av motoren. Leppe på seglet er utformet slik at oljetrykk tvinge forseglingen mot veivakselen, forbedre sin tetting evne. Når forseglingen er pekte feil vei, innrømmer den oljetrykk tvinge olje forbi tetningen, noe som resulterer i en lekkasje.

Ett stykke og to stykke sel

Før 1986 brukte Chevy motorer en todelt bakre viktigste segl som var utsatt for sporadisk lekkasjer. Etter 1986 byttet Chevy til et stykke segl design for å redusere sjansene for en lekkasje forekommer. Ett stykke sel er mer effektive enn todelt sel, men er vanskeligere å service med motoren i bilen. Disse senere motorene kan konverteres for å bruke en todelt sel ved hjelp av en adapter utstyr som kan kjøpes fra General Motors og de fleste ytelse deler butikker.

Tau sel

Før 1956 brukte Chevy motorer et tau stil bak viktigste segl i stedet for neopren gummi. Disse seglene ble gjort med asbest og fordi dette materialet er ikke lenger tilgjengelig, erstatninger er laget med moderne materialer som etterligner egenskapene til de gamle asbest segl. Chevy motorer som bruker tau stil sel kan lett omvendt å bruker moderne Neopren sel og krever maskinering for å muliggjøre konvertering.

Smøring

Bak viktigste sel bør ikke bli dynket i olje før installasjonen. En gang installert i setene, og før skrur installeres, tørkes et tynt lag med motorolje over segls overflater der det kontakter veivakselen. Dette vil redusere sjansene for forsegling feil ved første oppstart ved å gi smøring for den nye seal til oljetrykk bygger og begynner riktig smøring segl.