Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom iPhone 3G & iPhone 3GS?


Hva er forskjellen mellom iPhone 3G & iPhone 3GS?

Eple iPhone 3G og Apple iPhone 3GS, utgitt i 2008 og 2009 henholdsvis, ligner ved første øyekast. Ved nærmere ettersyn enhetene respektive funksjoner og under-det-hood ytelse, men blir det klart at iPhone 3GS er en stor oppgradering over forgjengeren 3G.

Funksjoner

IPhone 3G gir deg muligheten til å klippe ut, kopiere og lime inn tekst og bilder. Den har multimediemeldinger, har en spotlight-søkefunksjon som lar deg søke etter elementer på telefonen etter nøkkelord, kan du bruke enten stående eller liggende tastatur, og lar deg ta taleopptak ved hjelp av enhetens mikrofon. IPhone 3GS har alle disse funksjonene, pluss det kommer med en innebygd kompass for navigering og en talefunksjon som lar deg ringe og kontroll av musikk med stemmen. IPhone 3GS har også vann og oljebestandig finish som mangler på iPhone 3G.

Variasjoner

På tidspunktet for utgivelsen, iPhone 3G var tilgjengelig i to lagring varianter: 8GB og 16GB. Den eneste iPhone 3G fargen tilgjengelig, men var svart. På tidspunktet for utgivelsen, iPhone 3GS kom også på to lagring varianter: 16GB og 32GB. Senere, med utgivelsen av iPhone 4 befridd Eple en 8GB-versjonen av iPhone 3GS. Variantene 16GB og 32GB var tilgjengelig i hvit eller svart, mens 8GB variasjonen er tilgjengelig bare i svart.

Kameraet

En av de viktigste forskjellene mellom iPhone 3G og iPhone 3GS er kameraet. IPhone 3G kameraet er en 2.0-megapixel kameraet med en fast fokuslinse som ikke kan spille inn video. IPhone 3GS kameraet er en 3.0-megapixel kameraet med bilen-fokusere det innrømmer du å fortegnelse VGA-kvalitet video med en hastighet på 30 bilder per sekund.

Spesifikasjoner

Under-det-hood spesifikasjoner dele iPhone 3G og iPhone 3GS ytterligere. Først har iPhone 3G en 412 MHz ARM 11 prosessor, mens funksjonene for iPhone 3GS en 600 MHz ARM 11 prosessor. Andre er nedlastingshastigheter på 3G begrenset til 3,6 Mbps, mens på 3GS hastigheten dobles til 7,2 Mbps. tredje, iPhone 3G-støtte Bluetooth 2.0-standarden, 3GS støtter Bluetooth 2.1. Endelig batterilevetiden på iPhone 3G er begrenset til seks timer mens du bruker Wi-Fi, Døgnåpen mens du spiller lyd og syv timer mens du spiller av video, mens iPhone 3GS's batterilevetid er upped ni timer, 30 timer og timer, henholdsvis.