Nnywellness.com

Hvordan å sende ledig SMS tekst beskjeder til en mobiltelefon


Hvordan å sende ledig SMS tekst beskjeder til en mobiltelefon

Sende eller motta tekstmeldinger på mobiltelefonen vanligvis innebærer en avgift fra tjenesteleverandøren med mindre du er registrert for en beskjed plan. Du kan unngå betaler en avgift ved å sende en tekstmelding fra PCen. Sende ledig tekst beskjeder er relativt enkel og krever bare noen få minutter av din tid.

Instruksjoner

• Registrer deg for en gratis e-posttjeneste Hvis du ikke allerede har en. Google, Microsoft og Yahoo er tre store gratis e-tilbydere.

• Velg alternativet for å skrive en ny e-postmelding fra e-posttjenesten. Klikk på "Avfatte innlevere" for Google Gmail brukernes, "Ny" på toppen av menylinjen for MSN Hotmail brukernes og klikk på "Ny"-menyen og velg "E-postmelding" for Yahoo-brukere.

• Søk etter mottakernes tekstil adresser etter mobiltelefon leverandøren. Adressen begynner vanligvis med mottakerens 10-sifret telefonnummer etterfulgt av deres tjenesteleverandørens unik adresse. For eksempel for ATT &, du ville adresse e "den ### @txt.att.net" personens 10-sifret telefonnummer i stedet for nummertegn. En liste som inneholder felles tjenesteleverandørens tekstil adresser er levert i ressurser-delen.

• Komponer din email og sende meldingen ved å klikke "Send" eller "Send melding" avhengig av leverandøren. E-posten sendes som en tekstmelding til mottakerens telefon.

Tips og advarsler

  • Dette er en gratis metode for å sende en tekstmelding, men standard meldinger avgifter kan fortsatt gjelde til mottakeren.