Nnywellness.com

Hvordan finner jeg en grill for en 1979 Dodge Pickup?


Noen klassiske biler er godt støttet av ettermarkedet deler samfunnet, mens andre ikke. En 1979 Dodge pickup støttes ikke godt. Støtte har vokst for noen MOPAR etiketter, hovedsakelig kjøretøy som er utstyrt med HEMI motorer, men Dodge truck linje er ikke blant dem. Derfor er ettermarkedet reproduksjoner ikke tilgjengelige. De eneste alternativene etter en ny Grill som er inventoried av oppgjørssentral, eller Søk etter en brukt grill.

Instruksjoner

• Besøke eller ringe lokale berging yards. Lokale verft pleier å holde lager lengre enn landsomfattende operasjoner som bla gjennom lageret raskt, slik at operatørene bli mer kjent med lagerbeholdningen. Også be om interchangeability mellom år. Forskjellene kan bare være liten så en annen år modell kan erstatte.

• Les avsnittene vil annonsen av newspapers.and bil og lastebil trader magasiner. Hemmings Motor News er et godt eksempel på en publikasjon som inneholder gamle biler og lastebiler, samt restaurering deler.

• Søk eBay nettstedet eller bil deler nettsted for brukte deler. Begge er de største selskapene i sitt felt og har millioner av deler oppført.