Nnywellness.com

Hvordan bryte i nye dekk


Nye dekk krever et innbrudd perioden å tillate dem å klemme tett hjulene på bilen. Dekk er sammensatt av flere lag med gummi, stål og stoff. Det innbrudd perioden sikrer at dekkene utfører på toppen av sitt potensial. Smøring brukes i produksjonsprosessen for å hindre dem fra stikker til sine former. Nye dekk har fortsatt et lag, som reduserer deres trekkraft. Det innbrudd perioden bør bestå av noen få hundre miles forsiktig og ingen-aggressiv kjøring.

Instruksjoner

• Akselerere moderat og unngå å ta skarpe hjørner. Så lenge de nye dekkene har fortsatt et lag, vil deres trekkraft reduseres litt.

• Lette i bremse prosessen. Unngå plutselig slamming på bremsene. Smøring føre dekk slip eller bli løs fra kanten.

• Unngå grus, skitt veier, byggeplasser og andre humpete overflater. Røff myk flater sett mye stress og spenninger på dekk.

• Vask bilen for hånd. Automatisk bilvask fange dekkene på den ene siden, og dra bilen gjennom bilvask på et spor. Dette legger utilbørlig vekt på dekkene som kan føre dem til å skli.

Tips og advarsler

  • Trå dybden på nye dekk vil føre dekkene skal reagere saktere og vil redusere dine drivstoff ineffektivitet. Dette er midlertidige problemer som er løst en gang nye slitebanen er ødelagt i.