Nnywellness.com

GN Netcom Wireless Headset instruksjoner


GN Netcom Wireless Headset instruksjoner

GN Netcom gjør en rekke trådløse hodetelefoner som lar deg snakke på mobilen håndfritt. Headsett bruker Bluetooth-teknologi for å koble til telefonen og lar deg svare på anrop og samtaler opptil 360 fot fra din faktiske mobiltelefon med noen modeller. Hvis du har nylig kjøpt en GN Netcom headset, er sette den opp til arbeid med telefonen lett å gjøre.

Koble hodesettet

Koble hodesettet med telefonen for å begynne å bruke den. Se i innstillingsmenyen på telefonen og har det "Søk etter nye enheter" for å finne hodetelefonen. Når du blir spurt, skriver du inn tilkoplingskoden funnet på hodetelefonen (det bør være et klistremerke på baksiden) for paret de to enhetene.

Holde det i Standby

Hold håndfrisettet i standby-modus når du ikke bruker det for å sikre at det er alltid klar til å akseptere et kall. Når GN Netcom hodesettet er slått på, men ikke er i bruk vil den automatisk gå i ventemodus. Du kan drive hodesettet på og av ved å holde ned knappen på baksiden av hodesettet og venter på å høre to pipetoner. Baksiden-lampen blinker når hodesettet er i standby-modus.

Oppbevar ladede

Lade headsettet over natten eller i lange perioder du vet du ikke skal bruke den. De fleste GN Netcom hodesett kom med en docking-stasjon for enkel lading. Lading håndfrienheten ofte vil sikre at den har nok batteri til å håndtere alle dine telefonsamtaler.